Po Brně rozšířil Albert online prodej potravin i na Olomouc a otevřel nové distribuční centrum

Přesně v polovině listopadu spustil Albert službu online prodeje potravin – Albert domů zdarma – i pro obyvatele Olomouce. Rozšíření z oblasti Brna reaguje na úspěšné testování a pozitivní odezvu zákazníků. Ve městě otevřel Albert zároveň i nové distribuční centrum, které slouží výhradě pro online prodej. Zákazníci díky tomu mohou vybírat z ještě větší nabídky čerstvých i trvanlivých potravin a přibyly také nové časy závozů, přičemž doprava zůstává i nadále zdarma. 

V rámci úspěšného provozu služby Albert domů zdarma v Brně Albert rozvíjí službu dál a nabízí ji zákazníkům v Olomouci „Rozšířit online prodej potravin nám umožnilo úspěšné testování této služby v Brně a skvělá zpětná vazba a spokojenost tamních zákazníků. Olomouc je atraktivní lokalitou pro online prodej, dalším důvodem pro volbu tohoto města je geografická blízkost k našemu novému distribučnímu centru, které jsme otevřeli speciálně pro online obchod. Lokalita nám tedy dává velký smysl i z pohledu logistiky,“ vysvětluje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert. 

Online prodej potravin by se měl postupně rozšiřovat i do dalších měst. „Do budoucna plánujeme službu zpřístupnit i zákazníkům v dalších částech země,“ načrtává plány Jiří Mareček.

Albert koncipuje službu k nejvyšší spokojenosti nakupujících a postupné rozšiřování ji umožňuje doladit na základě zpětné vazby od zákazníků a také zaměstnanců. Díky odezvě nově Albert domů zdarma nabízí v Olomouci více doručovacích časů, aby si každý mohl vybrat správnou dobu pro týdenní nákup. Doručení zdarma probíhá formou tras, které jsou navrženy tak, aby šetřily kilometry a uhlíkovou stopu.

Služba online prodeje potravin se zaměřuje na skvělý servis, široký sortiment čerstvých i trvanlivých potravin s důrazem na kvalitu, čerstvost a příznivou cenu. Albert kontinuálně sleduje, jaký sortiment je pro zákazníky atraktivní a nabídku průběžně inovuje a doplňuje o novinky na trhu či lokální produkty, jako jsou například piva z regionálních pivovarů. I proto si zákazníci můžou vybírat z celé šíře nabídky produktů značky Nature´s Promise. Ta nabízí kvalitní suroviny pro zdravý životní styl, na nějž dbá stále více lidí.

Distribuční centrum jenom pro online prodej

V den spuštění služby pro Olomoučany Albert otevřel ve městě také nové distribuční centrum. Je určeno jenom pro online prodej potravin a do budoucna umožní tuto službu dál rozšiřovat. Rozprostírá se na ploše přes 4 500 m2, kousek od druhého centra, které společnost využívá už od roku 1997. Zaměstnává několik desítek nových i stávajících pracovníků. Celkem má Albert 4 distribuční centra, která obsluhují více než 300 jeho prodejen a nově i online prodej.