Twitter získává menšinový podíl ve skupině Aleph, podpoří její vzdělávací program

Digitální gigant tak posiluje partnerství i s českou pobočkou Httpool

Twitter Inc. (TWTR) se stal první společností ze Silicon Valley, která koupila menšinový podíl v Aleph Group, globální společnosti spojující IMS, Wise.Blue, AdDynamo a v České republice působící Httpool, s cílem podpořit její vzdělávací snahy na poli digitálního ekosystému. Cílem skupiny je poskytnout vzdělání v digitální inzerci, kurzy a certifikace více než 50 000 profesionálům v 90 zemích po celém světě a vytvářet do budoucna nové pracovní pozice na dalších trzích. 

Společnosti ze skupiny Aleph Group, tedy IMS Internet Media Services, AdDynamo či Httpool působící na českém trhu jsou exkluzivními partnery Twitteru v 74 zemích, kde nemá tato platforma své oficiální zastoupení. Aleph pomáhá Twitteru monetizovat jeho uživatelskou základnu primárně na nově vznikajících trzích, poskytuje lokální obchodní týmy i podporu inzerentům, kteří díky němu maximalizují své investice do kampaní na Twitteru.

„Investice Twitteru do Aleph Group a jeho podíl ve společnosti jsou pro nás velkou ctí a uznáním. Vnímáme je jako jasné znamení podpory našich aktivit v oblasti rovného vzdělávání nové generace digitálních profesionálů po celém světě,“ okomentoval vstup Twitteru do Alephu Gastón Taratuta, zakladatel a CEO Aleph Group. „Přístup ke kvalitnímu vzdělání je klíčem k úspěchu, některé části světa jsou však v tomto ohledu stále pozadu. Naší misí je dát možnost digitálního vzdělání všem,“ dodává. 

„Aleph je pro Twitter cenným strategickým partnerem už mnoho let, podporuje nás svými schopnostmi na poli prodeje i technologií. Tato investice je přirozenou evolucí v našem vztahu,“ komentovala vstup Twitteru do skupiny Sarah Personette, ředitelka péče o klienty Twitteru.

„S Twitterem spolupracujeme exkluzivně i na českém trhu a mám radost, že toto partnerství Twitter stvrdil právě tímto způsobem. Kontinuálně vzděláváme agentury i koncové inzerenty na poli digitálního marketingu, aby co nejlépe využili potenciál platforem a podpora takové iniciativy ze strany samotného Twitteru je pro nás skvělou zpětnou vazbou,“ dodal Ondřej Pavelek, ředitel Httpool pro Českou republiku a Slovensko.

Investcí do Aleph Group Twitter zaštítil závazek skupiny poskytnout digitální vzdělávání další generaci digitálních expertů ve více než 90 zemích světa na 5 kontinentech. Učiní tak prostřednictvím nové technologické platformy, která umožní profesionálům všech věkových kategorií získat lokální certifikaci a přidat se ke komunitě 50 000 expertů vzdělaných prostřednictvím Aleph Group.

O Aleph Group

Aleph Group, Inc je vedoucí globální poskytovatel digitální reklamy a slouží jako klíčový bod v rámci globálního digitálního ekosystému propojující největší digitální platformy, tisíce inzerentů a miliardy spotřebitelů v nově vznikajících a nedostatečně pokrytých regionech.

Aleph Group má obchodní, v mnoha případech i exkluzivní spolupráci s více než 30 vedoucími platformami včetně Twitteru, Meta, LinkedInu, Snapchatu, TikToku, Spotify či Twitche. Prostřednictvím těchto partnerství poskytuje platformám udržitelná a škálovatelný způsob monetizace jejich reklamní nabídky na nově vznikajících trzích. Společně se svou globální přítomností a reklamním end-to-end digitálním řešením tak poskytuje služby inzerentům z 93 zemí ve 43 různých měnách a zasáhne pře 3 miliardy spotřebitelů. 

Více informací na: www.alephholding.com 

contactus@alephholding.com 

O Httpool:

Httpool ze skupiny Aleph Group zastupuje přední digitální platformy na více než 30 trzích v Evropě a Asii. V České republice se jedná především o Twitter, LinkedIn, Tik Tok, Snap, AdColony, Spotify a Tripadvisor. Celá skupina je pak reprezentována 25 partnery na 85 trzích na čtyřech kontinentech. Na základě inovativní sady technologických a výkonových řešení, zkušených vertikálních týmů a rozsáhlého tržního know-how umožňuje společnost Httpool inzerentům spojit se svým publikem těmi nejúčinnějšími způsoby a důsledně tak maximalizovat návratnost investic. 

O Twitteru:

Twitter (NYSE: TWTR) is what’s happening and what people are talking about right now.

about.twitter.com and follow @Twitter. Let’s talk.