Z řady Huawei MateBook si vybere každý

Řada notebooků MateBook od Huawei patří k oblíbeným stálicím na trhu, vybere si z ní totiž opravdu každý. Ať už chcete notebook pouze pro pracovní účely, cenově dostupnější verzi pro studenty nebo notebook pro vášnivé hráče počítačových her. Pojďte se s námi podívat na to, co Huawei aktuálně nabízí v rámci speciální slevové akce.

MateBook D 14 a D 15 zlepší váš pracovní výkon

Pokud hledáte notebook, na kterém se vám bude příjemně pracovat, sáhněte po MateBook D 14 a D 15. Tyto dva notebooky totiž disponují širokoúhlým displejem ve Full HD rozlišení a díky poměrům celkové plochy displeje k rámečkům, který činí úctyhodných 87 a 84 %, vypadá tento notebook moderně a elegantně. Takže s ním v kanceláři rozhodně neuděláte ostudu. 

Oba MateBooky jsou vybaveny procesory AMD Ryzen třetí generace, takže jsou ultra výkonné. Pokud se během dne často přesouváte na jednání mimo kancelář, jistě oceníte i výdrž baterie, která vydrží bez nutnosti připojení k zásuvce až devět hodin. Pokud se přeci jen ocitnete v situaci, kdy vám začne docházet šťáva, vše snadno vyřešíte pomocí rychlonabíjecího adaptéru, který baterii nabije na 50 % za půl hodiny. 

Samozřejmostí je i integrovaná čtečka otisku prstů a funkce Huawei Share. Huawei Share umožňuje ovládání telefonu například použitím klávesnice a myši počítače, dále umožňuje bezdrátové posílání souborů mezi telefonem a notebookem bez potřeby internetového připojení. 

MateBook D 14 aktuálně pořídíte za zvýhodněnou cenu 17 990 Kč a MateBook D 15 za 9990 Kč. 

MateBook 13 – lehký, kompaktní a cenově dostupný

MateBook 13 patří k cenově dostupnějším modelům této řady. Díky jeho kompaktním rozměrům (13 palců), tenkému a elegantnímu vzhledu se z něj stává ten pravý parťák pro mladé studenty a uživatele, kteří jsou neustále v pohybu a hledají snadno přenosná zařízení. Tento notebook je navržen v souladu s filozofií nové konstrukce přenosných PC Huawei a s ostatními MateBooky sdílí celou řadu společných prvků. Mezi ně patří také čtečka otisků prstů v zapínacím tlačítku, rychlé nabíjení nebo podsvícená klávesnice.

MateBook 13 navíc disponuje displejem s poměrem stran 3:2, rozlišením 1440p a stoprocentním pokrytím barevného prostoru sRGB. Tyto parametry displeje umožňují realistické zobrazení barev a snadnější práci s textovým obsahem. 

Při cestování uživatelé určitě ocení možnost zabalit si s sebou pouze jednu nabíječku pro všechna zařízení s USB-C. Adaptérem s výkonem 65W, který je přibalen k MateBooku 13, lze nabíjet nejen samotný notebook, ale i jakékoli jiné zařízení kompatibilní s nabíjením přes USB-C, telefony Huawei s funkcí SuperCharge se pak z tohoto adaptéru budou nabíjet za nejkratší možnou dobu.

MateBook 14s uleví vašim očím 

MateBook 14s je takovým všestranným pomocníkem pro všechny. Milovníci filmů zajisté ocení FullView Displej, který podporuje rozlišení 2,5K a nabízí vynikající hustotu pixelů při 213 ppi pro zobrazení i těch nejmenších pixelů. Úzké rámečky displeje navíc zaručí ničím nerušené sledování filmů. 

Pokud svůj MateBook 14s chcete používat jako pracovní počítač, oceníte především dotykovou podporu a obnovovací frekvenci displeje 90Hz, která vám umožní plynulejší prohlížení. Spolu s 10 bodovou podporou více dotyků poskytuje MateBook 14s pohodlí jako váš chytrý telefon. Tato funkce se bude hodit zejména při zpracovávání úkolů v aplikacích nebo při spolupráci na více obrazovkách.

Třešničkou na dortu je pak hardwarové řešení pro odfiltrování modrého světla, které je škodlivé pro oči. Toto řešení nevyžaduje žádné ruční nastavení a zároveň umožňuje reprodukování autentických barev bez nežádoucího žlutého nádechu. Displej u MateBooku 14s prošel certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light a zároveň získal i TÜV Rheinland Flicker Free Certification. Zmírňuje únavu očí a zejména při dlouhém užívání je tak chrání.

V rámci speciální jarní akce Huawei byl MateBook 14s zlevněn o necelých 26% a nyní ho pořídíte za 22 999 Kč.

MateBook X Pro vás přenese do nové dimenze práce na více zařízeních 

Vlajková loď celé řady nese název MateBook X Pro a potěší opravdové fajnšmekry. Nový FullView displej s minimálními rámečky, zabírá až 91 % celkové plochy víka notebooku. 

Díky hodnotě 3:2 a 3K rozlišení má uživatel k dispozici více prostoru pro data, která potřebuje vidět. Navíc je displej MateBooku X Pro dotykový a nabízí tedy mnohem více možností intuitivního ovládání.

Ultratenké tělo notebooku v sobě skrývá desátou generaci procesorů Intel Core i7, 16 GB operační paměť a obrovský 1TB SSD disk. Vysoká kapacita baterie zase zaručí, že vás notebook nezklame během pracovního dne a pokud budete potřebovat rychle dobít, použijete 65W adaptér s USB-C. 

Technologičtí fandové si s vlajkovou lodí Huawei užijí při editování náročné grafiky a s dedikovanou grafickou kartou NVIDIA získají nástroj i pro účast na herní scéně.

Funkce Huawei Share pro snadné sdílení souborů napříč zařízeními a bezpečnostní čtečka prstu, díky které notebook odemknete, jsou pouhou třešničkou na dortu. 

MateBook X Pro nyní pořídíte za 30 999 Kč místo 47 999 Kč.                                     

Více informací o aktuálně probíhající slevové akci se dozvíte na: https://consumer.huawei.com/cz/

Notebooky z řady MateBook nově pořídíte za skvělé ceny 

Huawei se rozhodl před Velikonocemi zákazníky potěšit nabídkou zajímavých slev. Tato akce trvá do 1.5.2022. Využijte nabídky a kupte si například Huawei MateBook D 15, který je zlevněný z 15 999 Kč na 9990 Kč

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group


Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.