Společnost Rockwell Automation představila svého prvního platinového partnera OEM pro oblast EMEA

PRAHA, 1. června 2022 – Rockwell Automation, společnost zabývající se průmyslovou automatizací a digitální transformací, oznámila, že Optima Packaging Group, coby přední dodavatel obalových řešení pro farmaceutický a spotřebitelský trh netkaných materiálů a biotechnologií, získává status platinového partnera OEM.

Komplexní partnerský program společnosti Rockwell Automation pro výrobce strojů a zařízení (OEM) po celém světě nabízí podporu pro návrh, vývoj a poskytování inovativních zařízení, mezi která patří také řešení Rockwell Automation. Všichni účastníci to vidí jako skvělou strategickou příležitost, která prohlubuje další růst, inovace a potenciál na trhu.

„Povýšení společnosti Optima Packaging Group na status platinového partnera vychází z předností a zkušeností již tak úspěšného a vzájemně prospěšného vztahu,“ vysvětluje viceprezident pro globální vstup na trh ve společnosti Rockwell Automation, Johannes zu Eltz. „Spolupracovali jsme na řešení výzev v jedněch z nejnáročnějších podmínek na světě a těšíme se na pokračování spolupráce při vytváření inovativního a lépe propojeného světa.“

Status platinového partnera je celosvětovým uznáním. Znamená to, že výhod programu může společnost Optima Packaging Group využívat po celém světě. To zahrnuje rozšířené záruky, lepší přístup k technickým, prodejním a marketingovým platformám a společným akcím, představením a interakcím s mnoha globálními předními značkami, kterým společnost Rockwell Automation zajišťuje podporu.

Koncem roku 2020 společnost Rockwell Automation zahájila partnerský program pro výrobce OEM, v jehož rámci jsou stanoveny úrovně zapojení na základě potřeb a výstupů. Program nyní zahrnuje téměř 3 500 výrobců po celém světě a poskytuje jim další příležitosti pro vstup na trh a zjednodušení a sjednocení produktů, které umožňuje členům plně využívat technologie Rockwell Automation. Společnost očekává, že se do programu zapojí více platinových partnerů, stejně jako řada zlatých, stříbrných a bronzových, a představí tak fantastickou příležitost pro výrobce strojů a zařízení.

„Společnost Optima Packaging Group je nadšená, že se může připojit k partnerskému programu společnosti Rockwell Automation pro výrobce OEM,“ řekl výkonný ředitel Optima Materials Management z divize Optima Group pro řešení dodavatelského řetězce, Heiko Funk. „Tato úroveň označení je pro nás velmi důležitá, protože je to jediné celosvětové označení v rámci programu, které umožňuje rozsáhlou podporu našeho vybavení a inovací vycházejících z technologií Rockwell Automation v oblasti řízení a automatizace.“

Pokud vás zajímají další informace o partnerském programu OEM společnosti Rockwell Automation klikněte zde.

O společnosti Optima Packaging Group

Společnost Optima nabízí celosvětovou podporu v podobě flexibilních plnících a balicích strojů na míru potřebám zákazníků na trhu léčiv, spotřebního zboží, papírové hygieny a lékařských zařízení. Optima z pozice dodavatele řešení a systémů provází své zákazníky celým procesem od návrhu produktu až po úspěšnou výrobu během celého životního cyklu stroje. K úspěchu společnosti Optima přispívá více než 2 650 odborníků po celém světě. Celosvětovou dostupnost služeb zajišťuje 19 zastoupení na území Německa i v zahraničí.

O společnosti Rockwell Automation

Společnost Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) je globální lídr v oblasti průmyslové automatizace a digitální transformace. Propojujeme představivost lidí s potenciálem technologií, abychom rozšířili lidské možnosti a podpořili tak produktivitu a udržitelnost světa. Společnost Rockwell Automation sídlí v Milwaukee v americkém státě Wisconsin a zaměstnává okolo 25 000 pracovníků, kteří řeší problémy a starají se o zákazníky ve více než 100 zemích světa. Další informace o tom, jak přivádíme koncept Connected Enterprise k životu napříč průmyslovými podniky, najdete na webu www.rockwellautomation.com.

O programu Rockwell Automation PartnerNetwork™

Společnost Rockwell Automation věří ve společné úsilí a poskytuje rozsáhlý celosvětový partnerský systém špičkové technologie, vynikající podpory a služeb a také integrovaný a zjednodušený přístup k firmě. Dosáhněte úspěchu v mezinárodním měřítku díky možnosti využívat celou paletu inovativních technologií a služeb v naší síti, které žádný dodavatel nedokáže poskytovat samostatně. Další informace o možnostech programu PartnerNetwork™ pro podpořu budování dodatečné hodnoty v modelu The Connected Enterprise naleznete na stránkách programu PartnerNetwork.