TP-Link Day 2: partnerské setkání v duchu novinek a punkové zábavy

Česká republika, Praha – 14. června 2022 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů a zařízení pro chytrou domácnost, uspořádala pro své prodejní partnery obnovené setkání, tentokráte s pořadovou číslovkou dvě, tedy TP-Link Day 2. Kromě pěti seminářů s novinkami z oblasti síťových technologií pro firmy i domácnosti byla v duchu hlavního motta „Punková pouť“ připravena řada atrakcí a den vyvrcholil koncerty kapel Wohnout a Horkýže Slíže. 

TP-Link v Kletečné
Dějištěm setkání se stalo již v minulosti prověřené rekreační středisko Kletečná, které svou geografickou polohou „na půli cesty“ tvoří téměř ideální místo pro partnery z ČR i Slovenska.  

Odpolední program byl tvořen třemi základními workshopy – „Jsem chytrý a deconalý“ (meshové systémy Deco), „Svaz československých ISP/SMB bohémů“ (novinky pro SMB a ISP), a „OMADA donaha“ (novinky v B2B řešení OMADA). Kdo měl zájem, tak mohl absolvovat ještě dodatečné worshopy – „Neřeším, přepínám…“ o TP-Link switchingu nebo „Gponová nakládačku od Karlose“ zaměřenou na ISP partnery soustřeďující se zejména na optické řešení sítí. Všechny workshopy byly vedeny v duchu punkové nálady, byly připraveny vtipnou a zábavnou formou, a co je nejdůležitější přednáškové sály byly beznadějně plné. 

Po oficiální části přišly na řadu „pouťové“ atrakce jako střelba na střelnici, siloměr s kladivem, či nafukovací „battle-ball“ hrad. V duchu příprav na večerní koncert si pak každý mohl upravit svůj styling tetováním, plackami na tričko nebo punkovými účesy s divokými barvami. Členové TP-Link týmu šli všem příkladem a jejich
kolotočářsko-punkový styling probudil úsměv na tváři nejednoho partnera. 

Skupiny Wohnout a Horkýže Slíže pak nikoho nešetřily a jejich vystoupení bylo báječným zakončením prosluněného dne. Jejich hity „Svaz českých bohémů“ a „Mám v pi.. na lehátku“ roztopily punkový kotel na maximum a staly se pomyslnou třešinkou na dortu TP-Link Day 2.

Opět spolu
„TP-Link Day 2 byl unikátní projekt. Toto partnerské setkání se totiž začalo připravovat už před dvěma lety, nicméně opatření navázané na pandemii donutila moji předchůdkyni, Terezu Kufnerovou, přípravy pozastavit. I proto bylo pro nás všechny důležité tento projekt oživit, najít nový vhodný termín a dotáhnout ho na sto procent,“ říká Jana „Jenny“ Křístková, marketingová manažerka TP-LINK Czech, s. r. o. „Chtěli bychom tímto poděkovat všem partnerům za účast a neskutečnou výdrž až do brzkých ranních hodin. Bylo to skvělé a už teď se těšíme na TP-Link Day 3,“ dodává J. Křístková.

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 4G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.
Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103.