HTC Desire 22 pro je ideální partner pro HTC VIVE Flow, který obdržel novou sadu profesionálních funkcí

Smartphone střední třídy s podporou 5G představuje bránu k pohlcujícím zážitkům v rámci metaverza VIVERSE. Při předobjednání v balíčku s headsetem HTC VIVE Flow lze získat 15% zvýhodnění.

Praha, 28. června 2022 – Společnost HTC dnes představila nový smartphone střední třídy HTC Desire 22 pro, který představuje ideálního partnera pro lehoučké VR brýle HTC VIVE Flow. Telefonu nechybí podpora 5G sítí, operační systém Android 12 a dostatečný výkon pro přístup k metaverzu VIVERSE. Za zmínku stojí i funkce jako bezdrátové nabíjení či certifikace IP67 potvrzující odolnost vůči prachu a vodě. 

O zachycení vzácných momentů se postará sestava fotoaparátů zahrnující 64MPx hlavní snímač (f/1.79), 13MPx širokoúhlý senzor (f/2.4) a 5MPx kameru pro snímání hloubky scény. Na své si přijdou i fanoušci selfie, které čeká čelní fotoaparát s rozlišením 32 MPx (f/2,0) vhodný nejen pro fotografii, ale také pro živé streamování videa. Kreativní filmaři ocení jistě i sadu kreativních filtrů, stabilizaci videa, noční režim a 120fps zpomalený záznam.

„HTC Desire 22 nabízí krásný displej a skvělou sadu fotoaparátů, díky kterým se hodí v jakékoli situaci,“ říká Shen Ye, Global Head of Product společnosti HTC. „Navíc ale jako perfektní partner pro VIVE Flow otevírá brány novým pohlcujícím zážitkům. Ať už jde o virtuální setkávání s kolegy, sledování filmů v naprosto soukromém kinosále bez ohledu na to, kde se uživatel nachází, HTC Desire 22 pro je připraven podpořit jejich Flow.“

Kromě nového telefonu společnost oznámila i zařazení HTC Vive Flow do B2B segmentu portfolia. HTC VIVE Flow Business tak nabídne profesionální záruky s urychleným reklamačním řízením, podporou volitelného 3DoF ovladače a režimu Kiosek. Bezplatně firmy získají i testovací přístup ke komunikační aplikaci VIVE Sync, která umožňuje schůzky nad 3D modely, video prezentacemi i prezentaci Microsoft Office souborů. Skvěle tak zastane roli ve výcviku zaměstnanců, školeních i zábavních parcích.

Skvělý v páru s VIVE Flow

HTC Desire 22 pro vznikl jako dokonalý partner pro brýle HTC VIVE Flow pyšnící se bezkonkurenční skladností a nízkou hmotností. Nabízí podporu HDCP 2.2 a tak snadno zvládne bezdrátové přehrávání obsahu z platforem Twitch, Disney+ a Netflix přímo do headsetu. Filmový zážitek si tak lze vychutnat jak doma na pohovce, tak například v letadle, nebo vlaku. Reverzní nabíjení se přitom bez problémů postará o napájení headsetu z 4 520mAh baterie telefonu.

Pro přístup k virtuální realitě je HTC Desire 22 pro vybaven několika aplikacemi, které pomohou s objevováním nových světů skrze VIVERSE. Ty umožní nákup digitálních aktiv, jako jsou NFT či kryptoměny, a vytvořit si v novém světě vlastní virtuální prostor. Zabezpečená kryptopeněženka VIVE Wallet poslouží k ukládání kryptoměn a VIVE Manager pomůže s nastavením a správou zařízení jako HTC VIVE Flow.  

Solidní výkon ve slušivém kabátu

Veškeré funkce telefonu pohání výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G, kterému sekunduje 8 GB paměti RAM a 128GB úložiště. Vše je tak dílem okamžiku, a to včetně herních zážitků, které na 6,6″ 120Hz obrazovce s rozlišením 1080 x 2412 budou působit úchvatně. Nemluvě o možnosti zobrazit je na obrovském plátně v brýlích HTC VIVE Flow. Baterie o kapacitě 4 520 mAh poskytne dostatek energie pro celodenní provoz a díky podpoře rychlého a bezdrátového nabíjením ji lze kdykoli rychle doplnit. Nechybí ani čtečka otisků prstů ukrytá v zapínacím tlačítku poskytující dostatečnou bezpečnost pro integrovanou krypto-peněženku, ve které si uživatelé snadno uschovají své kryptoměny sítí Ethereum a Polygon.

Cena a dostupnost

HTC Desire 22 pro bude dostupný za cenu 459 € na stránkách www.htc.com.

V rámci přeobjednávek bude až do 14. 8. 2022 možné získat 15% slevu na balíček s VR brýlemi HTC VIVE Flow. Ti nejrychlejší, kteří balíček předobjednají do 31. 7. 2022 navíc získají zdarma i plně bezdrátová sluchátka HTC True Wireless Earbuds a originální kryt HTC Desire 22 pro Case.

Za cenu 38,99 € bude na stránkách www.htc.com dostupná také originální bezdrátová nabíječka standardu Qi.

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojení s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.