V Číně byl představen model realme GT 2 Explorer Master Edition s designem cestovního kufru

Praha, Česká republika, 12. července 2022 – Společnost realme uvedla na čínský trh zbrusu nový přírůstek do modelové řady Master – realme GT 2 Explorer Master Edition. Jako módní vlajková loď se realme GT 2 Explorer Master Edition pyšní mistrovským designem a špičkovým výkonem, který zajišťují mobilní platforma Snapdragon® 8+ Gen 1 a zcela nový čipset X7 s podpporopu nezávislého displeje. realme GT 2 Explorer Master Edition bude k dostání ve variantách s úložištěm 8+128 GB, 8+256 GB, 12+256 GB a bude se prodávat za 3499 RMB, 3799 RMB, resp. 3999 RMB. 

Klasický design cestovního kufru od nového hlavního designera

realme GT 2 Explorer Master Edition přichází ve třech barevných provedeních – Wilderness, Snowfield a Black Beach. Varianta Wilderness vznikla ve spolupráci realme Design Studia™ a Jae-Junga, renomovaného módního návrháře společnosti The North Face, zakladatele společnosti Door, který v minulosti navrhoval pro značku Ralph Lauren.

Tato varianta je inspirovaná městským outdoorovým životním stylem a nabízí jedinečný, ale klasický design cestovního kufru. Model má na všech čtyřech stranách kryty hran s výjimečnou matnou texturou, ozdobnými kovovými nýty. Na zadní straně byl použit prvotřídní materiál z ekologické veganské kůže, který dotváří retro styl.

人拿着照相机

中度可信度描述已自动生成

Špičkový výkon díky duální čipové sadě Dual Chipset a LPDDR5X

Nejnovější vlajková loď společnosti realme, realme GT 2 Explorer Master Edition, patří k první sérii smartphonů s procesorem SoC Snapdragon® 8+ Gen 1. Díky 4nm procesu TSMC přináší čipová sada o 10 % vyšší výkon CPU, o 30 % nižší spotřebu energie CPU/GPU a také o 15 % nižší celkovou spotřebu energie SoC.

Produkt je vybaven nezávislou čipovou sadou X7 Display Chipset, která umožňuje zdvojnásobit výkon, nabízí vysokou snímkovou frekvenci a kvalitu obrazu ve vysokém rozlišení a zároveň zajišťuje nízkou latenci a nízkou spotřebu energie. Čipová sada podporuje až čtyřnásobnou interpolaci snímkové frekvence, takže dokáže proměnit obraz s 30 snímky za sekundu na plynulý obraz se 120 snímky za sekundu. Podporuje také kvalitu obrazu s nízkou latencí 10 mms při zachování nízkého zatížení GPU.

Obsah obrázku text, pouzdro

Popis byl vytvořen automaticky

realme GT 2 Explorer Master Edition je také jedním z prvních smartphonů s pamětí LPDDR5X RAM. V kombinaci se systémem UFS 3.1 nabízí smartphone snížení spotřeby energie až o 30 % při hraní her a o 25 % při sledování online videa.

Obsah obrázku text, elektronika

Popis byl vytvořen automaticky

První virtuální spouště na světě a systém pro rozptyl tepla při hraní her

Pro hráče je telefon vybaven funkcí virtuálních spouští HyperTouch s hmatovou zpětnou vazbou a světelnými efekty oznámení na boku telefonu. Reakce na dotyk jsou vysoce citlivé a mají nízkou latenci, čímž zajišťují nepřerušovaný herní zážitek. Uživatelé si navíc mohou spouště přizpůsobit podle svých preferencí, ať už jde o hraní her typu MOBA, FPS nebo hraní v režimu open-world.  

电脑主机

中度可信度描述已自动生成

Pro maximalizaci účinnosti odvodu tepla je realme GT 2 Explorer Master Edition vybaven také duálním krytem VC Max z nerezové oceli, který pokrývá topnou jednotku z obou stran dvěma vrstvami VC. Díky celkové chladicí ploše 4811 mm² se účinnost rozptylu tepla telefonu oproti předchozí generaci řady Master zlepšila o 154 %.

黑暗中亮着的电脑

低可信度描述已自动生成

World’s First Built-in GaN Fet Charging Solution

realme GT 2 Explorer Master Edition je vybaven vestavěným řešením pro nabíjení GaN Fet, které pomáhá snížit o 85 % rozptyl tepla z nabíjecí jednotky ve srovnání s řešením Charge Pump 4:1. Kromě toho je produkt vybaven 100W nabíjecí jednotkou UltraDart Charge a výkonnou baterií s kapacitou 5 000 mAh, která dokáže baterii nabít z 0 na 100 % za 25 minut.

手机屏幕截图

描述已自动生成

Další informace naleznete na oficiálních stránkách realme – https://www.realme.com/ 

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. 
Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com