Veeam oznámil dostupnost Veeam Backup for Salesforce na předním světovém tržišti podnikového cloudu Salesforce AppExchange

Nové řešení nabídne zákazníkům společnosti Veeam přístup a kontrolu nad daty a metadaty v Salesforce, což umožní jejich rychlé obnovení v případě ztráty

COLUMBUS, Ohio — 30. listopadu 2022: Veeam® Software, lídr v oblasti Modern Data Protection, dnes oznámil, že na platformě Salesforce AppExchange uvedl novinku Veeam Backup for Salesforce, která snižuje riziko ztráty dat a metadat ze Salesforce v důsledku lidské chyby, problémů s integrací a dalších scénářů ztráty dat.

Řešení Veeam Backup for Salesforce, integrované přímo se Salesforce, je aktuálně na AppExchange k dispozici na stránce https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3u00000PuyFpEAJ&tab=e.

Veeam Backup for Salesforce

Toto nové řešení společnosti Veeam, lídra v oblasti moderní ochrany dat, umožňuje organizacím nasadit zálohovací prostředí jak lokálně, tak v cloudu, a poskytnout tak kompletní přístup k datům a metadatům ze Salesforce a kontrolu nad nimi. Pro IT oddělení a správce Salesforce poskytuje i výkonné funkce rychlé obnovy, včetně granulární a hromadné obnovy dat záznamů, hierarchií, polí, souborů a metadat ze Salesforce. Tento nový produkt navazuje na úspěch řešení Veeam Backup for Microsoft 365 a rozšiřuje podnikovou platformu Veeam na další přední řešení SaaS (Software as a Service, Software jako služba) v oboru.

Ať už se jedná o chybu skriptu, načítání dat nebo problém s integrací, jednoduché a snadno použitelné uživatelské rozhraní (UI) řešení Veeam Backup for Salesforce pomáhá uživatelům vyřešit problémy a získat data zpět na několik kliknutí – bez nutnosti provádění dalších záloh, dlouhého porovnávání celých záloh nebo vytváření duplicit.

Mezi klíčové funkce řešení Veeam Backup for Salesforce patří:

  • Nativní funkce pro vytváření záloh a obnovu dat a metadat ze Salesforce
  • Rychlá a flexibilní obnova záznamů, hierarchií, polí, souborů a metadat ze Salesforce
  • Zabezpečení dat: Provoz zálohovacích prostředí kdekoli – lokálně nebo v cloudu (AWS, Azure atd.)
  • Vlastní plánování: Možnost plánovat granulární zálohování a nastavit ukládání na úrovni objektů
  • Zjednodušená správa: Správa několika instancí Salesforce z jedné konzole
  • Dílčí změny: Průběžné vytváření záloh s postupnou synchronizací a flexibilním plánováním pro data ze Salesforce
  • Jednoduché a snadno použitelné uživatelské rozhraní: Spouštění zásad zálohování a úloh obnovy během několika minut
  • Zobrazení a porovnání: Umožňuje zobrazit verze záznamů a metadat a rychle je porovnat s produkční verzí
  • Hierarchie obnovy: Granulární obnova objektů souvisejících s libovolným záznamem, včetně záznamů nadřízených a podřízených

Studie Veeam Salesforce Protection Trends Report 2022, kterou jménem společnosti Veeam provedla nezávislá výzkumná agentura a v rámci které bylo dotazováno 800 nestranných vedoucích pracovníků a implementačních specialistů IT z celého světa, zjistila, že většina IT profesionálů uznává, že nejdůležitějším důvodem pro ochranu dat ze Salesforce je možnost chybného importu nebo načtení dat. Zbývající důvody odpovídají stejné škále rizik, jakým čelí i ostatní IT platformy, včetně doporučených postupů a regulačních nařízení, kyberbezpečnostních otázek a chyb způsobených uživateli, aplikacemi nebo poškozením datových úložišť.

Dostupnost

Veeam vydává také bezplatnou verzi tohoto řešení – Veeam Backup for Salesforce Community Edition, která poskytuje plně funkční bezplatné řešení zálohování a obnovy dat ze Salesforce pro organizace s 50 nebo méně uživatelskými licencemi Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce je samostatný produkt, který je novým rozšířením platformy Veeam. Je k dispozici u více než 35 000 technologických partnerů společnosti Veeam a prodává se v jedno- až pětiletých ročních předplatných na uživatele. Veeam nyní nabízí dva roční zaváděcí balíčky: pro až 300 uživatelů za cenu 2 000 USD a pro neomezený počet uživatelů za cenu 10 000 USD.

„Vzhledem k tomu, že mnoho zaměstnanců nyní pracuje v hybridním modelu, je ochrana dat v cloudu a SaaS důležitější než kdy dříve,“ řekl Danny Allan, technický ředitel a senior viceprezident pro produktovou strategii společnosti Veeam. „Ze zprávy Veeam Salesforce Protection Trends Report 2022 vyplývá, že 97 % respondentů si uvědomuje zásadní význam a potřebu ochrany kritických dat ze SaaS aplikací, jako jsou Salesforce a Microsoft 365, přesto bylo zálohování těchto aplikací v minulosti ze strany IT nejvíce přehlíženo, což vedlo ke zranitelnostem, bezpečnostním rizikům, ztrátě a poškození dat. Ve skutečnosti existuje sdílená odpovědnost mezi jakoukoli cloudovou aplikací a podnikem, který aplikace SaaS používá – je však odpovědností podniku, aby měl svá data pod kontrolou. S naší novinkou Veeam Backup for Salesforce jsme připraveni podpořit naše zákazníky a partnery, aby zajistili spolehlivou ochranu svého podnikání pomocí inteligentního zálohování využívajícího rozhraní Salesforce API.“

O Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, přední světové tržiště podnikového cloudu, umožňuje podnikům, vývojářům a podnikatelům vytvářet, obchodovat a rozvíjet se zcela novými způsoby. S více než 7 000 nabídek, 10 miliony instalací u zákazníků a 117 000 vzájemných hodnocení spojuje AppExchange zákazníky všech velikostí a z různých odvětví s aplikacemi připravenými k instalaci nebo přizpůsobitelnými na míru a s certifikovanými konzultanty Salesforce, kteří vyřeší jakýkoli obchodní problém. Sledujte Salesforce na Facebooku a Twitteru. Salesforce, AppExchange a další patří mezi ochranné známky společnosti salesforce.com, inc.

O společnosti Veeam Software

Veeam® je lídr v oblasti Modern Data Protection. Poskytuje jednotnou platformu pro cloudová, virtuální, fyzická, SaaS a Kubernetes prostředí. Zákazníci společnosti Veeam věří, že jejich aplikace a data jsou chráněna před ransomwarem, katastrofou a nežádoucími vlivy a vždy k dispozici s tou nejjednodušší, nejflexibilnější, nejspolehlivější a nejvýkonnější platformou v oboru. Veeam chrání více než 450 000 zákazníků po celém světě, včetně 81 % ze žebříčku Fortune 500 a 70 % ze žebříčku Global 2000. Veeam sídlí v Columbusu v Ohiu, má pobočky ve více než 30 zemích světa a globální ekosystém partnerů společnosti zahrnuje přes 35 000 technologických partnerů, prodejců, poskytovatelů služeb a aliančních partnerů. Více informací naleznete na stránkách https://www.veeam.com, společnost Veeam můžete sledovat také na LinkedInu @veeam-software a Twitteru @veeam.