Obchod v RSBC Holding nově vede Ivana Šoffová. Přináší mnohaleté zkušenosti s budováním obchodu, vedením lidí a vzděláváním.

Praha, 5. prosince 2022 – Investiční skupina RSBC získala do svého týmu novou posilu v osobě zkušené manažerky Ivany Šoffové. Na pozici Chief Sales Officer bude zodpovědná za řízení, rozvoj a růst interního obchodního týmu a distribuční sítě obchodních partnerů a bude se podílet i na úpravách a rozšiřování produktového portfolia. Do RSBC přináší více než dvacetileté zkušenosti s budováním byznysu v rozličných odvětvích a s vedením a rozvojem týmů různých velikostí. Působila v FMCG, energetice a posledních deset let se pohybuje v sektoru financí. Zároveň se jako vystudovaný andragog řadu let věnovala a stále věnuje poradenství, mentoringu a koučování.    

„Investiční skupina RSBC se vyznačuje vysokou úrovní profesionality a zároveň lidskosti. Tato kombinace je mi velice blízká a proto jsem ráda, že jsem se mohla stát součástí tohoto úspěšného týmu. Mým cílem je rozšířit interní obchodní oddělení, externí distribuční síť a portfolio našich produktů tak, abychom dokázali růst a zároveň si zachovali efektivitu, prvotřídní kvalitu a již zmiňovanou kombinaci vysoké profesionality a lidskosti,” říká Ivana Šoffová

Ivana Šoffová vystudovala andragogiku na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze a absolvovala roční vzdělávací kurz leadershipu, change managementu a projektového managementu ve Vídni. Před nástupem do RSBC řídila inovace ve fintech společnosti IPF Digital a předtím téměř osm let působila na různých manažerských pozicích v rámci finanční skupiny Erste. Nejprve jako regionální ředitelka vzdělávání České spořitelny, poté vedla externí prodej Stavební spořitelny České spořitelny a řídila oblastní retailové bankovnictví. Svou kariéru odstartovala ve společnosti WS International jako obchodník a následně jako Obchodní ředitelka pro Česko a Slovensko. Několik let také působila jako konzultant a poradce v oblasti business developmentu, finančního řízení, networkingu, budování značky, HR a firemní kultury a rozvoje zaměstnanců. 

Oblasti vzdělávání, koučování a mentoringu se dodnes věnuje i ve svém volném čase. Je spoluautorkou a mentorkou rozvojového programu mezinárodní organizace ITO United Change, který se zaměřuje na profesionály ve středním věku a jejich další profesní i osobní rozvoj.  

Skupina RSBC

Základem portfolia české investiční skupiny RSBC jsou rezidenční a komerční nemovitosti, úrodná půda, realitní fondy či průmyslové a zemědělské společnosti v České republice i v zahraničí. Holding se zaměřuje také na poskytování profesionálních služeb v oblasti akvizic, správy a obchodování s nemovitostmi či na venture kapitálové investice na poli nových technologií ve vzdělávání a zdravotnictví. Investiční filozofie skupiny založené v roce 1998 původně za účelem správy restituovaného majetku rodiny Schönfeldů stojí na konzervativním přístupu, dlouhodobé stabilitě, rodinných hodnotách a úctě k tradicím. Aktuálně je součástí skupiny RSBC celkem přes 35 společností, souhrnná hodnota aktiv dosahuje téměř osmi miliard korun.