World of Warships a World of Warships: Legends oslavují nejkrásnější příliv roku zbrusu novým prosincovým obsahem.

Největší námořní MMO pro PC a konzole vydávává spoustu nového obsahu právě před svátky

Zazvoňte do roku 2023 soubojem koledníků a novoroční bitvou, s níž tato aktualizace spolu s odměnou 5 USD oslaví pět let ve službě Steam ve hře World of Warships na PC

World of Warships: Legends na Xboxu a PlayStationu přináší do hry sváteční zábavu s adventním kalendářem ve stylu válečných lodí, dvěma loděmi, které lze získat na konci kampaně, a spoustou lahůdek, které lze odemknout za zimní střepy

9. prosince Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář her World of Warships a World of Warships: Legends, spustil dvě obsahově nabité aktualizace pro své dvě přední námořní MMO hry. World of Warships na PC vítá rok 2023 spoustou novoročního obsahu včetně bezplatného kontejneru, „souboje koled” a novoročních bitev. Vedle toho World of Warships slaví pět let na platformě Steam se zajímavou a bezprecedentní odměnou 5 amerických dolarů, která je k dispozici pro nové hráče právě na Steamu. Pro konzolové hráče ve World of Warships: Legends, oslavy začínají třítýdenním kalendářem Dobrodružství válečných lodí, spolu s kampaní Double Impact, na jejímž konci čekají na hráče nejen nové lodě, ale také převleky, které lze získat výměnou za zimní střepy Legendy.

Pryč se starým a dovnitř s novým

Rok 2023 se rychle blíží a World of Warships nabízí hráčům spoustu možností, jak oslavit nový rok. Tyto oslavy odstartuje bezplatný Santův dárkový kontejner v Admiralitě. Další Santovy kontejnery jsou k dispozici ve zbrojnici a v prémiovém obchodě a jsou plné dobrot, které překonají lednovou náladu. Hráči v nich najdou vše od dublonů a uhlí až po jednu ze 174 lodí – některé z nich jsou vzácné – a mohou tak snadno vplout do nového roku. 

V polovině měsíce se na válečných lodích rozjíždí také Souboj koledníků, v němž se dva týmy utkají v roli Santa Clausů z opačných pólů, aby včas doručili dárky. Zúčastněte se této zábavné akce a kromě mnoha dalších cen si zajistěte jednoho ze dvou tematických velitelů s unikátními hlasovými linkami spolu s jednou ze dvou stálých kamufláží. A konečně pět skupin bojových misí s názvem Novoroční bitva nabízí jako odměnu za splnění těchto misí výběr lodí – Dido nebo Canarias.

Na oslavu pěti let na platformě Steam nabízí World of Warships novým hráčům na této platformě snadný způsob, jak získat kredit do Steam peněženky ve výši 5 USD, a to získáním úspěchu Amatér vítězstvím v 10 náhodných bitvách do 17. prosince. Těm, kteří budou úspěšní, bude tento kredit přidán do jejich peněženky služby Steam do týdne od splnění výzvy.

Procházka v říši divů válečných lodí

World of Warships: Legendy vítá sváteční sezónu! V rámci oslav jsou představeny zimní střepy, které lze získat kdekoli od Windroses až po režim Arény a nákup balíčků. Když si tyto střepy zajistíte, mohou si hráči odemknout spoustu dobrot, od zimních lodí až po velitelské převleky – včetně legendárního japonského křižníku Yoshino, který je vyzdoben vlastním speciálním svátečním skinem. Do hry se také dostává spousta různých beden, které jsou plné vlastních překvapení.

A konečně, World of Warships: Legendy přináší hráčům ne 12, ale 21 dní Vánoc s kalendářem dobrodružství. Je plný denních úkolů, které přinášejí denní i týdenní odměny, a hráči se mohou propracovat až k hlavní výhře – exkluzivnímu převleku velitele Santy, který lze použít téměř na každého velitele ve hře. 

O hře World of Warships

World of Warships je bezplatná historická online bojová počítačová hra od společnosti Wargaming. Díky obrovské flotile nejznámějších válečných plavidel, zahrnující pět různých tříd lodí a strategicky navrženému prostředí, poskytuje World of Warships dokonalý zážitek z námořní války, vhodný pro každého. Díky své největší sbírce historicky přesných lodí, které jsou k dispozici pro hraní, se World of Warships pyšní statusem digitálního muzea lodí a ústředního bodu pro milovníky námořní historie. Pravidelně přidává nový tematický obsah a inovativní herní režimy, které široké hráčské základně poskytují rozmanitou a vzrušující hratelnost.

Jedna série – více platforem

Po úspěšném uvedení hry World of Warships na PC byla její jedinečná hratelnost a design upravena tak, aby přinesla bezplatné masivní námořní bitvy i na další platformy s World of Warships: Legends na PlayStation a Xbox a World of Warships Blitz na mobilních zařízeních se systémem iOS a Android. Oficiální webové stránky: http://www.worldofwarships.eu

O hře World of Warships: Legends . 

Zažijte epickou námořní akci ve hře World of Warships: Legends, masivně multiplayerové online hře, ve které můžete ovládnout moře v největších válečných lodích historie! Najímejte legendární velitele z námořní historie, vylepšujte svá plavidla a vybojujte si námořní nadvládu s hráči z celého světa nebo proti nim v napínavých a strhujících bitvách. 

World of Warships: Legends přináší poprvé na domácí konzole online námořní akci, kterou si oblíbily miliony lidí, a řadu obsahu a funkcí exkluzivních pro konzole. 

Oficiální webové stránky: https://wowslegends.com/

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný vývojář a vydavatel online her se sídlem v kyperské Nikósii. Společnost Wargaming, která funguje od roku 1998, se stala jedním z lídrů herního průmyslu se 17 pobočkami po celém světě, včetně studií v Chicagu, Praze, Šanghaji, Tokiu a Vilniusu. Miliony hráčů si užívají tituly společnosti Wargaming na všech hlavních herních platformách. Mezi naše stěžejní produkty patří free-to-play hity World of Tanks, World of Warships a World of Tanks Blitz.

Oficiální webové stránky: wargaming.com