Registrace na Barcamp Ostrava spuštěny, přihlaste se jako řečníci nebo účastníci

Ostrava, 7. února 2023 – Ve středu 1. února odstartovaly registrace na 12. ročník otevřené komunitní konference ze světa internetu Barcamp Ostrava. Zájemci se mohou přihlásit nejen jako účastníci, ale také jako řečníci. Konference se uskuteční v sobotu 13. května v Dolních Vítkovicích. Vstup na ni je zdarma. 

Ve dvou sálech vítkovického Brick House proběhne 14 přednášek. Se svými tématy se řečníci mohou volně registrovat a o jejich výsledném umístění rozhodne online hlasování, které organizátoři plánují na březen. Přednášky budou zaměřené především na nové trendy v internetových aplikacích a technologiích, webdesign, marketing, internetovou reklamu nebo digitální média a podnikání a krom jedinečné příležitosti potkat se s nadšenci i uznávanými profesionály ze světa internetového byznysu nabízejí i možnost načerpat nové informace a novinky z oboru. „Jsme moc rádi, že s každým dalším ročníkem zvyšuje nejen zájem účastníků, ale také přednášejících a vystavovatelů. I letos připravujeme velmi zajímavý program, přátelský networking a bohaté občerstvení. Těšíme se na jedinečnou barcampáckou atmosféru,“ říká ředitel společnosti Shopsys Matěj Kapošváry. 

Konference se koná jednou ročně a pořádá ji ostravská společnost Shopsys, která již 20 let staví a rozvíjí e-shopy pro největší B2B a B2C hráče a pomáhá jim uspět v omni channel světě. Pečuje o klienty, jako jsou Tescoma, Sconto nábytek, Mountfield, Prusa Research, Démos nebo B2B Partner a spoustu dalších.

Barcamp Ostrava patří do širší rodiny Barcamp konferencí, které se konají už mnoho let po celém světě.