Společnost CyberPower představuje nového servisního partnera pro Českou republiku a Slovensko

Praha, 31. března 2023 – Společnost CyberPower změnila svého servisního partnera pro Českou republiku a Slovensko a od 1. dubna 2023 bude veškeré servisní úkony realizovat společnost CDC Data. K této nucené změně došlo z důvodu ukončení servisních činností předchozí společnosti. 

Jsme rádi, že jsme v krátkém čase dohodli nového partnera, který zajistí bezpečné a dlouhodobé fungování UPS systémů CyberPower u našich zákazníků,“ říká Aleš Hill, Country Manager CyberPower pro ČR a SR.

 „Spolupráce se CyberPower plně zapadá do strategie rozvoje CDC Data a to nejen v oblasti servisu, ale i podpory prodeje. CDC Data cílí jak na kvalitní servisní podporu koncových zákazníků CyberPower, tak na poskytování služeb z oblasti Enterprise řešení, včetně jejich komplexních návrhů,“ říká Martin Bedroš, Business Development Manager ze společnosti CDC Data. 

Servisní smlouva pokrývá kompletní portfolio značky Cyberpower, tedy od široké nabídky záložních UPS systémů pro koncové zákazníky, přes jejich větší modely pro malé a střední firmy až po komplexní řešení pro velké firmy a instituce.

Koncový zákazník
Standardní záruka na výrobky CyberPower je 2 roky a je možné si ji za poplatek prodloužit, např. na 3 nebo i více let. V této době se spotřebitelé mohou obrátit jak na prodejce, tak i na servisní společnost.

Firemní klientela
V případě podnikových zákazníků jsou servisní úkony komplikovanější, jelikož se většinou jedná o řešení do racku umístěném v serverových místnostech, a tak je nutné zásahy provádět přímo v místě instalace. Pokud servisní úkony nejsou kryty implementačním dodavatelem, je CyberPower prostřednictvím společnosti CDC Data schopen zajistit tyto zásahy na místě a dle požadované úrovně SLA. Jedná se například o opravy NBD (Next Business Day), a v případě kritických instalací i odstranění poruchy do 8 hodin od nahlášení.

K tomuto účelu má nový servisní partner nastavené procesy, skladovou zásobu náhradních dílů, a především vyškolené mobilní specialisty, kteří vyjíždějí k zákazníkům po celé ČR i SR a řeší situaci na místě.

Firemní zákazníci mají též možnost preventivních servisních zásahů, které zahrnují vzdálenou správu a monitoring, update firmwaru a aktualizace softwaru, preventivní výměnu akumulátorů, i možné reálné testování výpadku elektrického napětí a dopadů na infrastrukturu.

O společnosti CDC Data
Společnost CDC Data s.r.o. působí na poli informačních technologií od roku 1997. Za dobu svého působení na trhu si vybudovala silnou pozici a dobré jméno díky profesionálním službám a pozitivní zákaznické zkušenosti. CDC Data pokrývá veškeré IT potřeby společností z různých odvětví, a to při zachování nadstandardní kvality dodávaných IT služeb. Společnost je zároveň dlouhodobě klíčovým servisním partnerem renomovaného výrobce prvků IT infrastruktury a disponuje širokou servisní sítí. Další informace o společnosti naleznete na internetových stránkách: www.cdc.cz.

O společnosti CyberPower
CyberPower je přední světový dodavatel profesionálních řešení pro zálohování napájení. Dodává spolehlivé záložní napájecí zdroje, aplikace pro správu napájení a příslušenství pro stolní počítače, pracovní stanice, servery a počítačové sítě. Společnost CyberPower má zastoupení v Evropě, Severní Americe, Asii a Rusku. CyberPower je druhým největším dodavatelem pro maloobchodní segment v Severní Americe. Další informace o společnosti CyberPower a jejích produktech naleznete na internetových stránkách:
www.cyberpower.com a video kanálu https://www.youtube.com/user/MyCyberPower.