Ostré detaily a čistý rychlý pohyb s novým 24″ QHD herním monitorem AOC GAMING Q24G2A/BK

Praha, 25. května 2023 – AGON by AOC – jedna z předních světových značek herních monitorů a IT příslušenství – uvádí kompaktní model Q24G2A/BK do své produktové řady AOC GAMING. Tento herní monitor je vybaven 23,8″ (60,4 cm) IPS panelem, který poskytuje pozoruhodné rozlišení QHD (2560 x 1440) při působivé obnovovací frekvenci 165 Hz a době odezvy 1 ms MPRT. AOC GAMING Q24G2A/BK nabízí kontrastní poměr 1000:1 a 108,7% pokrytí gamutu sRGB a je navržen tak, aby poskytoval ohromující vizuální a citlivý výkon v prostorově úsporném designu.


Kompaktní velikost, nekompromisní výkon: Q24G2A/BK

Kompaktní provedení s vynikajícím rozlišením QHD
Kompaktní 24″ velikost displeje modelu Q24G2A/BK ve spojení s rozlišením QHD zajišťuje mimořádnou ostrost a detaily s hustotou pixelů 123,4 ppi (pixel na palec), která je mnohem vyšší než u standardních 24″ Full HD nebo 27″ QHD displejů. Vysoká hustota pixelů a prostorově úsporný design z něj činí ideální volbu pro hráče, kteří hledají pohlcující herní zážitek bez obětování místa na stole.

Q24G2A/BK se vyznačuje tenkými rámečky, které jsou vhodné pro nasazení v sestavách s více monitory. Navíc má výškově nastavitelný stojan, který uživatelům umožňuje najít perfektní ergonomickou polohu. Jeho IPS panel nabízí široké pozorovací úhly 178°/178°, což zajišťuje pohodlný zážitek ze sledování i z nepřímých úhlů. Díky pokrytí gamutu sRGB 108,7 % poskytuje monitor bohaté, živé a přesné barvy, takže je vhodný pro hraní her i kreativní práci.

Rychlé hraní v malém balení
Vzhledem k tomu, že je Q24G2A/BK vybaven citlivým IPS panelem, doba odezvy 1 ms (MPRT) zajišťuje, že zvládne rychlé hraní bez duchů nebo rozmazání pohybu. Špičkový jas monitoru 350 cd/m² vytváří živý a jasný obraz za různých světelných podmínek. Q24G2A/BK je kompatibilní s NVIDIA G-SYNC a zaručuje plynulé hraní bez trhání se sníženým vstupním zpožděním, což zajišťuje konzistentní a příjemný zážitek.

Integrace se softwarem G-Menu společnosti AOC umožňuje snadný přístup ke změně barvy monitoru, overdrive a dalším herním nastavením. Mezi ně patří: Shadow Control pro úpravu úrovní světel a stínů, Low Blue Mode pro pohodlné použití pozdě v noci, Dial Point, překrytí nitkového kříže pro přesné zaměření při každé příležitosti a Frame Counter pro zobrazení aktuálních informací o snímcích za sekundu.

AOC GAMING Q24G2A/BK bude dostupný od května 2023 za doporučenou cenu 6 579 Kč (279 Eur).

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.