Společnost Livesport si pro monetizaci reklamního prostoru vybrala skupinu DIGNITY. Reklamu mediálním agenturám a klientům bude prodávat TISCALI MEDIA / ARBOmedia

Společnost Livesport, globálně působící pod značkou Flashscore si vybrala media zastupitele pro prodej reklamního prostoru v ČR. Stalo se jím seskupení firem DIGNITY.

Reklamní prostor bude nabízet mediálním agenturám a klientům TISCALI MEDIA / ARBOmedia, které v Netmonitoru vystupují jako jedna entita. Pod sebe tak zařadí největší sportovní projekt na českém trhu. V rámci spolupráce bude TM / ARBO zastupovat weby Livesport.cz, Eurofotbal.cz, Tenisportal.cz a mobilní aplikaci LiveSport, která patří k největším na tuzemském trhu.

Návštěvnost společnosti Livesport do této doby nebyla oficiálně měřena. To se nyní mění.

Cílem spolupráce je najít cestu, jak zachovat služby uživatelsky přívětivé a zároveň nabídnout reklamní prostor zadavatelům. Celkový počet zobrazení stránek na webu a v aplikaci Livesport je více než 380 miliónů měsíčně, což znamená víc než 1 miliardu reklamních impresí. Jedná se tak o největší zásah v tomto segmentu v ČR. Věříme, že v media plánování nyní můžeme nabídnout opravdu něco nového a velkého,“ říká Michal Kubík, CEO TISCALI MEDIA, a.s.

Livesport je pro nás velká příležitost, jak vnést nový vítr na český mediální trh. Uvidíme, jak jeho projekty zahýbou s TOP 5 dle Netmonitoru.“, dodává Petr Jaroš, CEO ARBOmedia, s.r.o.

Reklamní systém pro výdej display reklamy i programatiku bude PERFORMAX. Jde o vlastní technologickou platformu pro optimalizaci reklamního prostoru, kterou již 10 let vyvíjí společnost Performax.cz, s.r.o.

Hlavním technologickým manažerem pro výběr a implementaci vhodných reklamních řešení se stal Hubert Gall, který ve společnosti Performax.cz působí na pozici Head of Ad Solutions, senior manager. 

Rozvoj obchodních příležitostí napříč skupinou DIGNITY zaštítí Lukáš Havrda, Business Development Director.

Naší velkou výhodou je to, na co jsme vsadili již před několika lety. Budovali jsme každou firmu samostatně. To se nyní ukazuje jako velká výhoda oproti konkurenci. Pokud přijde opravdu velký partner a potřebuje kompletní řešení, má tak k dispozici všechny naše společnosti, které klientovi mohou nabídnout komplexní spolupráci. Livesport tak bude mít k dispozici vydavatele, media zastupitele, mediální agenturu i technologie, čímž pokryje vše, co pro monetizaci reklamního prostoru potřebuje“, za celou skupinu shrnuje Jakub Hulík, CEO skupiny Dignity.

O společnosti Livesport:

Livesport je česká technologická společnost se sídlem v Praze, která se od svého založení v roce 2006 stala globálním lídrem v poskytování rychlých, přesných a relevantních informací sportovním fanouškům a nadšencům po celém světě. Od té doby se produkty Livesport rozrostly na 4 digitálních platformách a dnes pokrývají 40 sportů pro více než 100 milionů unikátních uživatelů v 70 zemích. Mobilní aplikaci si do svých mobilních zařízení stáhlo již více než 120 milionů fanoušků. Vlajkovou lodí je globální síť Flashscore, která sportovním nadšencům nabízí komplexní datovou službu v podobě výsledků a statistik v reálném čase, nově spuštěné sportovní zpravodajství Flashscore News včetně multimediálního obsahu, ale také audiokomentáře. Českou verzi webu a aplikace patřící do sítě Flashscore znají fanoušci pod názvem Livesport.

O společnosti DIGNITY:
DIGNITY je investiční uskupení firem se zaměřením na moderní technologie, internetovou reklamu a tvorbu webových služeb působící na trhu od roku 2008. Do portfolia DIGNITY patří vydavatelství TISCALI MEDIA, a.s., media zastupitelství ARBOmedia, s.r.o., digitální mediální agentura Performio.cz, s.r.o., technologické společnosti Performax.cz, s.r.o. a Antiadblock.com, s.r.o.. Díky takto širokému záběru a kombinaci silných stránek jednotlivých týmů mohou naše jednotlivé společnosti nabízet svým klientům více služeb a řešení najednou. Pro klienty je tak komunikace a spolupráce s námi efektivní a výhodná, protože se dokážeme přizpůsobit i unikátním potřebám.