Knuckles, první televizní seriál z filmového světa Ježka Sonica, bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 3. srpna 2024

Tento šestidílný seriál je nejnovějším dílem z oblíbené franšízy

Trailer ke zhlédnutí ZDE

Nový hraný seriál bude sledovat Knucklese na zábavné a akcí nabité cestě za sebepoznáním, když přijme nabídku trénovat Wadea jako svého chráněnce a naučit ho způsobům bojovníka Echidny. Seriál se časově odehrává mezi filmy Ježek Sonic 2 a Ježek Sonic 3. První tři epizody budou k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 3. srpna, další epizody každý týden.

V českém znění propůjčili svůj hlas hlavním postavám: Martin Zahálka (Knuckles), Petr Neskusil (Wade), Ondřej Brzobohatý (Sonic), Regina Řandová (Wendy), Dana Černá (Wanda) a Kateřina Lojdová (Maddie).

Zcela nový seriál a nejnovější díl z filmového světa Ježka Sonica od Paramount Pictures a SEGA of America znovu spojil dohromady tým filmů Ježek Sonic, včetně režiséra Jeffa Fowlera, výkonných producentů Neala H. Moritze, Tobyho Aschera, Johna Whittingtona a Torua Nakaharua s Idrisem Elbou, který zde působí také jako výkonný producent. Dalšími režiséry seriálu jsou Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone a Carol Banker. Seriál pro televizní vysílání vytvořili Whittington a Ascher, kteří jej během produkce řídili. Whittington, který byl spoluautorem Ježka Sonica 2, byl hlavním scénáristou a napsal pilotní díl seriálu. Mezi další autory seriálu patří Brian Schacter a James Madejski. Distribuci seriálu zajišťuje společnost Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com.

Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou obsahuje reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstává bez reklam.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.