Western Digital zahájil prodej pevného disku WD Red Pro s kapacitou 24 TB

SAN JOSE, Kalifornie /Praha, 30. dubna 2024 – Řada pevných disků WD Red Pro, která je navržena pro vysoký výkon a spolehlivost, zvládá vysoce intenzivní pracovní zátěž v komerčních a podnikových prostředích NAS s nepřetržitým provozem více uživatelů. Poskytuje výkon, škálovatelnost a spolehlivost, které podniky vyžadují pro práci s velkým množstvím dat v systémech NAS optimalizovaných pro více polí RAID. Nový pevný disk s kapacitou 24 TB1 obsahuje exkluzivní technologii NASware™ a také snímače vibrací při otáčení a víceosé snímače a technologii ArmorCache(TM), které pomáhají zajistit spolehlivý provoz.

S kapacitami od 2 TB do 24 TB1 jsou pevné disky WD Red Pro ideální pro multimediální tvůrčí profesionály, střední a velké firmy, komerční a podnikové systémy NAS a další.

Pevné disky WD Red Pro 24 TB jsou nyní dostupné prostřednictvím vybraných prodejců a reselerů a také v online obchodě WesternDigital.com za 19 984 Kč.

1) 1 TB = 1 bilion bajtů. Skutečná uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na provozním prostředí.

O společnosti Western Digital

Společnost Western Digital má za cíl uvolnit potenciál dat tím, že využije možnosti jejich využití. Díky franšízám Flash a HDD, podpořeným pokroky v paměťových technologiích, vytváříme průlomové inovace a výkonná řešení pro ukládání dat, která umožňují světu realizovat své touhy. V rámci našich hodnot si uvědomujeme naléhavost boje proti změně klimatu a zavázali jsme se k ambiciózním cílům v oblasti snižování emisí uhlíku schváleným iniciativou Science Based Targets. Více informací o společnosti Western Digital a značkách Western Digital®, SanDisk® a WD® najdete na adrese www.westerndigital.com.