SkyShowtime zveřejnila oficiální trailer ke třetí řadě seriálu Mayor of Kingstown a potvrdila datum premiéry na 6. června

V seriálu Mayor of Kingstown od tvůrců seriálu Yellowstone Taylora Sheridana a Hugha Dillona se představí na Oscara® nominovaný Jeremy Renner

Trailer ke zhlédnutí ZDE

SkyShowtime zveřejnila oficiální trailer a hlavní vizuál k dlouho očekávané třetí řade dramatického seriálu Mayor of Kingstown, která bude mít premiéru exkluzivně na platformě 6. června. Tvůrci seriálu Mayor of Kingstown, ve kterém si zahrál nominant na Oscara® Jeremy Renner, jsou na Oscara nominovaný Taylor Sheridan a Hugh Dillon. Producenty jsou MTV Entertainment Studios, 101 Studios a Bosque Ranch Productions.

Ve třetí řadě otřese obyvateli Kingstownu série explozí, útočiště tu najde nová tvář ruské mafie a ve věznici i mimo ni zuří válka o drogy. Největší tlak k ukončení války je na Mikovi McLuskym (Renner). Věci se však zkomplikují, když mu kdosi povědomý z jeho vězeňské minulosti hrozí, že bude podkopávat starostovy snahy udržet mír mezi jednotlivými skupinami.

Kromě Rennera si v seriálu Mayor of Kingstown zahráli další oceňování herci jako Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley nebo Michael Beach.

Výkonnými producenty seriálu jsou Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado a Keith Cox.

Mayor of Kingstown je součástí rostoucí nabídky Sheridanové tvorby na platformě SkyShowtime, která zahrnuje seriály 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King a Yellowstone.

První a druhá řada Mayor of Kingstown jsou už teď k dispozici na SkyShowtime. 

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou bude obsahovat reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstane bez reklam.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

 

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.