Startup Showcase: Konference Velvet Innovation hledá zajímavé startupy do programu

Brno, 11. června 2024 – V brněnském hotelu Passage se 14. listopadu uskuteční mezinárodní konference Velvet Innovation určená zejména lidem z podnikatelské sféry. Součástí programu bude i sekce Startup Showcase, která představí slibné startupové počiny ze středoevropského regionu. Už teď se do ní mohou startupy hlásit na webu www.velvetinnovation.com. Vybrané projekty získají dvě vstupenky a příležitost prezentovat se investorům a potenciálním partnerům.
Mezinárodní konference Velvet Innovation 2024 nabízí jedinečnou příležitost pro nové projekty, startupy a společnosti s inovativními a škálovatelnými nápady s globálním potenciálem. V rámci sekce Startup Showcase budou moci vybrané startupy představit své produkty publiku složenému z více než 600 klíčových hráčů inovačního ekosystému nejen jižní Moravy, včetně investorů.

„Chceme veřejnosti představit projekty, které mají ambici uspět na globálních trzích. K tomu, aby se jim to podařilo, potřebují na začátku podporu – rady, peníze, kontakty. Právě Velvet Innovation jim k tomu může pootevřít dveře. Předchozí ročníky ukázaly, že konference je skvělým místem pro propojení začínajících podnikatelů s klíčovými hráči na trhu,“ vysvětluje konzultantka inovační agentury JIC a manažerka konference Hanka Šudáková. Vybrané startupy získají nejen dvě vstupenky na konferenci, ale také možnost představit se před investory a potenciálními partnery. Až do 31. srpna se do Startup Showcase mohou zájemci hlásit na webu konference. Podmínkou je ale to, že mají nový produkt, který je na trhu maximálně jeden rok, může být tedy i ve stádiu vývoje. „Hledáme inovativní a škálovatelné nápady s globálním potenciálem,“ doplňuje Šudáková s tím, že vybrané projekty oznámí 30. září 2024.

Konference Velvet Innovation proběhne 14. listopadu. Jejím hlavním hostem je britský podnikatel, konzultant, autor bestsellerů John Elkington a do konce června je možné pořídit vstupenku za zvýhodněnou cenu 990 Kč.

Kdo se může přihlásit do Startup Showcase?

  • Nový projekt, startup nebo společnost s novým produktem (ne déle než rok od uvedení na trh).
  • Inovativní a škálovatelné nápady s globálním potenciálem.

Harmonogram

  • Otevírání přihlášek: 15. května 2024
  • Uzávěrka přihlášek: 31. srpna 2024
  • Oznámení vybraných startupů: 30. září 2024
  • Uzávěrka pro zaslání jmen přednášejících: 14. října 2024
  • Uzávěrka pro zaslání prezentací: 10. listopadu 2024

Další informace o konferenci a přihláškách najdete na webu Velvet Innovation Conference.