Novinka na trhu: Vitaminwater – Vaše denní dávka zdraví a svěžesti!

Praha, 12. června 2024 – Máme skvělou zprávu pro všechny milovníky zdravého životního stylu! Společnost Coca-Cola přináší na český a slovenský trh inovativní nápoj Glacéau Vitaminwater. Tato osvěžující voda je obohacena o široké spektrum vitamínů (B3, B5, B6, C) a minerálů, včetně zinku, který podporuje imunitní systém a celkové zdraví.

Glacéau Vitaminwater je dostupná ve dvou lahodných příchutích: Defence (malina a jablko) a Fiber (citrón, limetka a máta) a přináší tři klíčové benefity – hydrataci, zdravotní přínosy a výjimečnou chuť. Nápoje obsahují přírodní ingredience, bez konzervantů a s vitamíny pro každý den.

Vyberte si svou oblíbenou variantu:

Defence: s příchutí maliny a jablka je obohacena o zinek a vitamín C, které významně přispívají k podpoře funkcí imunitního systému. Ideální volba pro ty, kteří chtějí posílit svou obranyschopnost.

Fiber: Pro ty, kteří dbají na zdravé trávení, s příchutí citrónu, limetky a máty. Obsahuje vitamín B5 a vlákninu, pro podporu správné funkce zažívacího systému.

Nejlépe si Vitaminwater vychutnáte vychlazenou přímo z lednice, ideálně po náročném dni nebo po sportovním výkonu. Připravte se na vlnu osvěžení a zároveň podpořte své zdraví s novým Glacéau Vitaminwater. Dopřejte si každý den dávku vitamínů a skvělé chuti!

O společnosti The Coca-Cola Company

The Coca-Cola Company je největším výrobcem nápojů na světě, který nabízí více než 500 značek perlivých i neperlivých nápojů svým spotřebitelům ve více než 200 zemích. Coca-Cola neustále vyvíjí a vylepšuje svoje portfólio, například snížením cukru v nápojích anebo představováním nových inovativních výrobků na trh. Společnost usiluje i o snížení dopadu na životní prostředí obnovou vody používané ve výrobě a podporou recyklace. Společně se stačícími společnostmi zaměstnává více jak 700 000 lidí a pomáhá přinášet ekonomické příležitosti místním komunitám po celém světě. Více informací naleznete na adrese https://www.coca-colacompany.com a také můžete sledovat Twitter, Instagram, Facebook a LinkedIn.

O společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko s.r.o.

Coca-Cola HBC Česko a Slovensko je členem skupiny Coca-Cola HBC (Hellenic Bottling Company), působící v 29 zemích Evropy a Afriky. V ČR a SR zaměstnává téměř 1 000 pracovníků. Vyrábí a prodává komplexní portfolio nealkoholických nápojů společnosti Coca-Cola ve všech kategoriích (sycené nealkoholické nápoje Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Kinley, balené vody Natura, Römerquelle a Smartwater, džusy Cappy, ovocné nápoje Cappy Pulpy, Cappy Junior a Cappy Lemonade, ledové čaje Fuzetea, sportovní nápoje Powerade a energetické nápoje Monster. Od roku 2018 distribuuje Coca-Cola HBC Česko a Slovensko i značky skupiny Edrington – the Macallan, Highland Park, The Glenrothes a The Famous Grouse a Brugal. V roce 2022 se stala výhradním distributorem pro český trh prémiových značek alkoholu společnosti Bacardi-Martini. V roce 2020 uvedla na český a slovenský retailový trh produkty prémiové značky Costa Coffee. Od roku 2023 má společnost výhradní zastoupení na českém i slovenském trhu pro prémiovou značku italské kávy „Caffè Vergnano“. Více informací na coca-colahellenic.com.