Nedělejte kompromisy, dopřejte si to nejlepší!

Už žádné kompromisy mezi krásou a praktičností, nyní můžete mít obojí. Zapomeňte na starosti s tradičními menstruačními pomůckami a objevte nový svět, ve kterém se budete cítit sebevědomě a přitažlivě i během menstruace. Nechte se hýčkat kombinací luxusu a technologie. Jemná, průhledná krajka, vytvořená speciální technikou dodává kalhotkám elegantní a sofistikovaný vzhled.

Elegance a komfort v jednom

Nechte se hýčkat krajkou a prožijte své dny s lehkostí a stylem. Neodolatelný design menstruačních kalhotek KRAJKA MYSTERY (doporučená cena 549 Kč) s dokonalou ochranou, přináší revoluci ve vašem intimním životě. Tyto elegantní kalhotky s jemnou krajkou, vyrobené speciální jacquard technikou, vám dodají pocit luxusu, který si zasloužíte. Kalhotky firmy Bodylok okouzlí svým exkluzivním vzhledem, který by mohl konkurovat i těm nejkrásnějším kouskům ve vašem šatníku. Jemná krajka vytváří průhledné nebo poloprůhledné vzory, které dodávají prádlu nádech elegance a sofistikovanosti. Krajka na těchto kalhotkách není jen estetickým doplňkem, je to umělecké dílo, které podtrhuje vaši ženskost a přidává pocit výjimečnosti.

Dokonalá ochrana

Inovativní technologie, kterou využívá značka Bodylok, přináší tři klíčové vrstvy, které zajišťují maximální ochranu a pohodlí. Rychleschnoucí vrstva absorbuje tekutinu a okamžitě schne, aby vás udržela v suchu a pohodlí. Následuje nepropustná vrstva, která zabraňuje úniku tekutiny a poskytuje tak spolehlivou ochranu po celý den. A na závěr dvojitá absorpční vrstva zajišťuje maximální absorpci, což znamená, že se můžete cítit bezpečně i během dnů, kdy je menstruace silnější, nebo v noci.

Pohodlí a sebejistota po celý den

Díky pevnému pružnému pasu kalhotky perfektně sedí a zůstávají na svém místě. Absorpční membrána, umístěná pouze ve střední části, zaručuje, že se budete cítit pohodlně a přirozeně. S kalhotkami Bodylok získáte nejen fyzickou ochranu, ale i psychickou jistotu, která vám umožní prožít vaše dny bez starostí a s úsměvem na tváři. Navíc jsou tyto produkty vyrobeny z certifikovaných materiálů, které neobsahují žádné škodlivé chemikálie ani mikro plasty. Certifikáty OEKO-TEX a GOTS zaručují, že kalhotky Bodylok jsou bezpečné a šetrné k vašemu zdraví i k životnímu prostředí.

Nedělejte kompromisy, vyzkoušejte kalhotky Bodylok a objevte nový svět intimní péče, kde krása a funkčnost kráčí ruku v ruce. Vstupte do světa, kde se budete cítit přitažlivě každý den v měsíci. 

O značce

Bodylok je malá česká firma, která byla založena v roce 2004 s cílem poskytovat kvalitní prádlo s ohledem na životní prostředí. První produkty této společnosti byly pánské trenýrky vyrobené ze 100% bavlny, které byly distribuovány po celé České republice a na Slovensko. Postupem času se sortiment rozšířil o dámské trenýrky, které se staly velmi oblíbené a dnes jsou považovány za standardní spodní prádlo na spaní mezi mnoha ženami. Jedním z hlavních cílů firmy je nabízet kvalitní prádlo za rozumnou cenu a s minimálním dopadem na životní prostředí. Během cestování se firma setkala s různými zajímavými osobnostmi, včetně profesora Luboše Hese z Liberecké univerzity, s nímž byly testovány materiály COOLMAX pro jejich prodyšnost a propustnost. Následně se firma rozhodla rozšířit nabídku o produkty pod značkou Bodylok. Nabízí širokou škálu kalhotek z různých materiálů, se zajímavými a barevnými designy, a to vše za přijatelnou cenu. Firma je hrdá na to, že může přispět k pohodlí a sebevědomí žen během menstruace.

www.bodylok.cz