Lepší.TV představuje několik novinek

Ostrava, [14. 6. 2024] – Lepší.TV představuje novinky pro ještě lepší zážitek ze sledování televize. Diváci si mohou nově přizpůsobit rychlost přehrávání podle svých potřeb, což je ideální pro sledování filmů a seriálů vlastním tempem. Lepší.TV nově přidala také videotéku Max, která nahrazuje HBO Max a díky které mají diváci k dispozici širší a rozmanitější výběr obsahu. Poslední novinkou je použití nového písma v aplikaci Lepší.TV, které zlepšuje čitelnost a komfort při používání.

Přizpůsobení rychlosti přehrávání

Nová funkce umožňuje divákům sledovat filmy a seriály ve svém vlastním tempu. Diváci, kteří mají potíže s rychlými dialogy v cizím jazyce nebo se snaží pochytit nový recept, mohou přehrávání zpomalit. Naopak, ti, kteří potřebují rychle zhlédnout novinky z televizních zpráv nebo zrekapitulovat díl oblíbeného seriálu, mohou přehrávání zrychlit. Pro úpravu rychlosti přehrávání stačí během sledování zvolit nastavení a vybrat si preferovanou rychlost.

“Jak už je v Lepší.TV zvykem, neustále nasloucháme žádostem uživatelů. V poslední době byl velký zájem právě o možnost přizpůsobit rychlost přehrávání. Rozhodli jsme se proto funkci zapracovat a věříme, že udělá radost mnoha divákům. Každý si totiž užíváme sledování svých oblíbených pořadů vlastním tempem a teď si mohou diváci zvolit přesně takové, které jim vyhovuje,” říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Videotéka Max

Lepší.TV nyní v rámci balíčku HBO umožňuje přístup do nové videotéky Max, která nahrazuje oblíbený HBO Max. Diváci, kteří aktivují balíček HBO, mají nyní přístup k širší nabídce obsahu. Max přináší nejen oblíbené seriály a filmy od Warner Bros., ale také animované pořady z Cartoon Network a superhrdiny od DC. Kromě toho mohou diváci očekávat živé sportovní události a obsah z populárních televizních kanálů, jako jsou Discovery, TLC a HGTV. A to není vše – Max nabídne i přenosy z Olympijských her v Paříži 2024.

“S tímto rozšířeným balíčkem si každý najde to, co ho baví, ať už jde o filmy, seriály, sport nebo dokumenty. Naší snahou je neustále zlepšovat nabídku a přinášet divákům nové a kvalitní zážitky,komentuje Pavel Górecki.

Pro ty, kteří dosud nevyužili balíček HBO a Max, je nyní ideální příležitost. Vedle nové videotéky jsou k dispozici také stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a oba kanály Cinemax. Balíček HBO stojí 219 Kč měsíčně a noví klienti jej mohou vyzkoušet společně s Lepší.TV jen za 1 Kč.

Nový vzhled aplikace

Aplikace Lepší.TV se dočkala nového písma, které přináší svěží a moderní vzhled a zlepšuje čitelnost. Při delším používání aplikace navíc zvyšuje komfort. Díky zvolenému písmu je navigace v aplikaci přehlednější a v mnoha případech i rychlejší. Písmo perfektně vyniká nejen na televizích a počítačích, ale také na menších obrazovkách mobilů a tabletů. 

Kromě toho byly vylepšeny také dlaždice pro náhledy pořadů, což vedlo k lepší čitelnosti názvů a lepší viditelnosti ukazatele průběhu sledování.

Vyzkoušejte jen za 1 Kč 

Lepší.TV nabízí novým divákům možnost vyzkoušet nejvyšší balíček bez závazků na 10 dní jen za 1 Kč. Pokud je Lepší.TV zaujme, mohou pokračovat v měsíčním předplatném už za 139 Kč měsíčně. Pro více informací i vytvoření objednávky stačí navštívit www.lepší.tv.