eToro pokračuje jako hlavní sponzor na dresech SK Slavia Praha i v následující sezóně 2024/25

Praha, 18. června 2024: eToro, obchodní a investiční platforma, dnes oznamuje prodloužení sponzorské smlouvy s SK Slavia Praha na sezónu 2024/25. Toto partnerství je jediným sponzorstvím společnosti eToro v Evropě, kdy klub bude mít její logo na přední straně dresu a navazuje na další působivou sezónu SK Slavia Praha, která skončila na druhém místě v české lize a dostala se mezi posledních 16 týmů ve vyřazovací fázi Evropské ligy UEFA. 

Společnost eToro je předním sponzorem SK Slavia Praha již čtyři roky v řadě. Na základě této strategické spolupráce bude značka eToro nadále výrazně prezentována na několika platformách. Kromě toho, že její logo budou hráči nosit na hrudi, objeví se i na, LED tabulích, sociálních médiích, diskuzních fórech pro fanoušky a bannerech podél hřiště. 

Nir Szmulewicz, marketingový ředitel společnosti eToro, k tomu dodává: „Je nám ctí, že můžeme již čtvrtým rokem po sobě prodloužit naše dlouhodobé partnerství s SK Slavia Praha. Jedná se o nejvýznamnější sponzorskou smlouvu společnosti eToro mezi evropskými sportovními týmy. eToro si cení toho, že je součástí týmu a komunity fanoušků, kteří trvale prokazují vynikající výsledky na hřišti i mimo něj. Přejeme Slavii v příští sezóně mnoho úspěchů – a všichni v eToro jí budeme fandit.

Martin Říha, generální ředitel a místopředseda představenstva SK Slavia Praha, uvedl: „Těší nás, že partnerství se společností eToro pokračuje již čtvrtým rokem. Spolupráce s tak významným globálním partnerem je pro nás ctí a máme radost z našich společných úspěchů. Budeme se těšit na další sezónu, která, jak doufáme, přinese ještě více úspěchů, a nesmírně si vážíme pokračující podpory ze strany společnosti eToro.

Obnovení strategického partnerství eToro s SK Slavia Praha posiluje pozici eToro jako špičkového sportovního sponzora v Evropě. Stávající portfolio sponzorů společnosti eToro zahrnuje mnoho předních světových sportovních lig, včetně anglické Premier League, německé Bundesligy, britské Premiership Rugby, španělské Ligy ACB a Rugby Australia.

O společnostieToro

eToro je obchodní a investiční platforma, která vám umožňuje investovat, sdílet a učit se. Založili jsme ji v roce 2007 s vizí světa, kde může každý jednoduše a transparentně obchodovat a investovat. Dnes máme více než 35 milionů registrovaných uživatelů z více než sta zemí světa. Věříme, že ve sdílených znalostech je síla a že společným investováním můžeme dosáhnout větších úspěchů. Proto jsme vytvořili komunitu spolupracujících investorů, jejímž cílem je poskytnout vám nástroje, které potřebujete k růstu svých znalostí a bohatství. Na eToro můžete držet řadu tradičních i inovativních aktiv a vybrat si způsob investování: obchodovat přímo, investovat do portfolia nebo kopírovat ostatní investory. Naše mediální centrum můžete navštívit zde, kde najdete naše nejnovější zprávy.

Vyloučení odpovědnosti:

eToro je investiční platforma pro více aktiv. Hodnota vašich investic může růst i klesat. Váš kapitál je vystaven riziku.

CFD jsou složité nástroje a je s nimi spojeno vysoké riziko rychlé ztráty peněz v důsledku pákového efektu. Při obchodování s CFD u tohoto poskytovatele přichází o peníze 51 % účtů drobných investorů. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD fungují, a zda si můžete dovolit podstoupit vysoké riziko ztráty peněz.

Společnost eToro je autorizována a regulována britským úřadem Financial Conduct Authority, kyperskou komisí pro cenné papíry Cyprus Securities and Exchange Commission, australskou komisí Australian Securities and Investments Commission a seychelským úřadem Financial Services Authority.

Toto sdělení slouží pouze pro informační a vzdělávací účely a nemělo by být považováno za investiční poradenství, osobní doporučení ani za nabídku či výzvu k nákupu nebo prodeji jakýchkoli finančních nástrojů. Tento materiál byl připraven bez zohlednění investičních cílů nebo finanční situace konkrétního příjemce a nebyl připraven v souladu s právními a regulačními požadavky na podporu nezávislého výzkumu. Jakékoli odkazy na minulou nebo budoucí výkonnost finančního nástroje, indexu nebo balíčku investičních produktů nejsou a neměly by být považovány za spolehlivý ukazatel budoucích výsledků. eToro neposkytuje žádné záruky a nenese žádnou odpovědnost za přesnost nebo úplnost obsahu této publikace.

Čísla předpisů a licencí

Evropa

Společnost eToro (Europe) Ltd je povolena a regulována Kyperskou komisí pro cenné papíry (CySEC) pod číslem licence 109/10. Na Kypru je registrována pod číslem společnosti HE 200585.