Osvětlení WiZ: S novou funkcí Music Sync rozsvítíte podle rytmu hudby

  • Osvětlení WiZ nově dokáže reagovat na rytmus přehrávané hudby pomocí chytrého telefonu nebo tabletu s aplikací WiZ
  • Mezi další novinky patří LED pásek Smart Fairy Light, venkovní nástěnné svítidlo Wall Light pro dokonalou vícebarevnou atmosféru a chytrý spínač Smart Dial Switch

Praha 19. června 2024 – Signify (Euronext: LIGHT), světový lídr v oblasti osvětlení, představuje novou funkci Music Sync pro svůj systém chytrého osvětlení WiZ. Music Sync umožňuje uživatelům měnit jas a barvu svítidel podle rytmu přehrávaných melodií. Nově firma také na trh uvedla LED světelný pásek Smart Fairy Light pro vnitřní i venkovní použití, chytrý vypínač Smart Dial Switch a venkovní nástěnné svítidlo Wall Light.
Nechte osvětlení WiZ tančit v rytmu vaší hudby
Uživatelé si nyní mohou nastavit osvětlení Connected by WiZ tak, aby měnilo jas a barvu v rytmu hudby. Nová funkce Music Sync využívá mikrofon v telefonu nebo tabletu uživatele k detekci hudby a dává připojeným svítidlům pokyn, aby blikala, rozjasňovala se a měnila barvu synchronizovaně s rytmem. Uživatelé si mohou v aplikaci WiZ vybrat z 9 přednastavených barevných palet a nechat svítidla cyklicky přecházet mezi barvami. Ať už se jedná o večírek s přáteli nebo relaxační večer o samotě, uživatelé mohou zapnout osvětlení WiZ s dynamickými světelnými efekty, které se ponesou v rytmu jejich oblíbené skladby. Do systému Music Sync lze přidat libovolný počet svítidel za předpokladu, že jsou všechna připojena ke stejné Wi-Fi síti.
Chytré osvětlení a příslušenství pro lepší každodenní pohodlí
Nový světelný řetěz Smart Fairy Light představuje skvělou dekoraci pro každý vnitřní i venkovní prostor. Při délce 20 m obsahuje 160 mini LED žárovek, které svítí zářivě jasnými barvami s dokonalým plynulým světelným přechodem. Jedná se o perfektní doplněk do dětského pokoje, na terasu, lze jím ozdobit vánoční stromek, stejně tak může posloužit jako světelná výzdoba při jiné slavnostní chvíli, případně ho lze použít jen jako každodenní dekoraci pro navození pěkné atmosféry.
V aplikaci WiZ si uživatelé mohou vybrat z více než 30 přednastavených světelných režimů, ať už statických nebo dynamických, jako jsou např. „krb“, „sněhová obloha“ nebo „party“. Ty dokážou domov rozzářit útulnými a kouzelnými barvami, jež odpovídají každému ročnímu období.
Chytrý spínač Smart Dial Switch umožňuje uživatelům využívat pohodlí chytré domácnosti, a přitom ovládat osvětlení způsobem, na který jsou zvyklí. Smart Dial Switch je vybaven tlačítkem, kterým lze plynule stmívat svítidla pouhým jednoduchým otočením. Uživatelé tak mohou dosáhnout stejného efektu jako s klasickým stmívačem na zdi. Klepnutím na čtvercový panel lze navíc aktivovat čtyři světelné scény, které jsou uložené v aplikaci WiZ. Stmívač lze dobíjet pomocí kabelu USB, takže jej uživatelé mohou snadno připevnit na zeď nebo jen umístit na stůl. Může ovládat více svítidel WiZ v dosahu 15 metrů a funguje i při dočasném výpadku domácí Wi-Fi sítě.
Žárovky s paticí GU10 byly nově navrženy ve skleněném designu a připomínají tak klasické žárovky. Zároveň však umožňují namíchat různé odstíny barev a poskytnout tak nekompromisní kvalitu světla. Tento krok společnost učinila na základě preferencí spotřebitelů.
Nástěnné svítidlo Wall Light Classic představuje dokonalé venkovní osvětlení s jednoduchým a snadno rozpoznatelným klasickým designem ve vysoce kvalitním hliníkovém provedení. Je odolné vůči vlivům počasí (UV záření, vít, sníh) a kromě teplého až studeného bílého světla osvětlí zahradu či jiný venkovní prostor milionem barev. Wall Light Classic má certifikaci Matter a lze ho ovládat pomocí hlasových asistentů Amazon Alexa, Google Home nebo Apple Home.