Deco X10: Mesh síť pro vysoký dosah v každém rohu

Řešíte, jak posílit domácí internet na maximální výkon a spolehlivost? S novou generací mesh systému Deco X10 už to není jen přáním, ale skutečností. Tato revoluce v podobě chytré sítě Wi-Fi 6 přichází s řadou vylepšení, která zbaví vaši domácnost všech mrtvých zón a trápení s nestabilním připojením. Deco X10 je vybaven umělou inteligencí, ultrarychlou Wi-Fi 6 a pokročilými funkcemi pro bezproblémové pokrytí každého koutu vašeho obydlí. Žádné výpadky, žádné prodlevy – jen plynulý přenos dat, ať už surfujete po internetu, streamujete 4K video nebo hrajete náročné online hry.

Vychutnejte si plynulé připojení díky pokročilým technologiím

Nový mesh systém z řady Deco je schopen vytvořit rychlou a spolehlivou dvoupásmovou síť založenou na standardu Wi-Fi 6. Sada jednotek Deco X10 eliminuje tzv. mrtvé zóny a přináší kvalitní připojení i tam, kde bylo dříve obtížné ho získat. Deco X10 poskytuje domácí síť pro až 120 připojených zařízení, která fungují bez výpadků a prodlev, data se načítají rychleji a jsou dostupná i v nejvzdálenějším koutě domu nebo na zahradě.

Systém jednotek disponuje umělou inteligencí (AI-Driven Mesh), což znamená, že využívá sofistikované algoritmy a má schopnost automatického učení. Díky podpoře Wi-Fi 6 si uživatelé mohou plně vychutnat domácí internet bez jakýchkoli omezení, a to rychlostí až 1 500 Mb/s. V pásmu 5 GHz je rychlost 1201 Mb/s a v pásmu 2,4 GHz až 300 Mb/s.

Jednotky Deco X10 jsou vybaveny technologiemi MU-MIMO a OFDMA, díky nimž mohou připojená zařízení současně přijímat data a efektivněji využívat celou šířku pásma. To vede k vyšší rychlosti, nižší latenci sítě a vyšší kapacitě. Hustý provoz v síti je tak efektivní bez ohledu na to, kolik zařízení je zapnuto současně. Můžete tak bez obtíží procházet web, sledovat online filmy v rozlišení 4K, stahovat, hrát online hry a provozovat zařízení chytré domácnosti.

Díky technologiím BSS Coloring a Beamforming, kterými je systém Deco X10 vybaven, je zajištěna čistota připojení a zlepšení kvality sítě. Síla signálu je cíleně soustředěna přímo k připojeným zařízením, i když se pohybují, a minimalizuje rušení od okolních Wi-Fi sítí.

Vynikající Wi-Fi mesh síť kdekoliv

Pro co nejlepší pokrytí domácnosti spolupracující jednotky Deco vytvářejí jednotnou mesh síť s jedním názvem Wi-Fi. Při pohybu po domě se telefony a tablety automaticky připojují k nejrychlejší jednotce bez prodlev a výpadků. Mesh síť lze libovolně rozšiřovat o další jednotky řady Deco. Jedna jednotka Deco X10 pokryje plochu 190 m². Přidáním dalších jednotek lze tento prostor rozšířit až na 360 m² a tři jednotky vytvoří nepřerušovanou síť na ploše až 520 m².

Intuitivní a komplexní řešení pro správu domácí sítě

Nastavení celé domácí sítě je jednoduché pomocí aplikace TP-Link Deco, která je dostupná v češtině i slovenštině. Stačí tři jednoduché a intuitivní kroky a síť je snadno konfigurovatelná. Lze vytvářet vlastní nastavení, spravovat všechna připojená zařízení a nastavovat síť pro hosty. To vše lze provádět i pomocí hlasových asistentů jako je Amazon Alexa nebo Google Assistant. Díky bezpečnostním funkcím je také možné blokovat stránky s nevhodným obsahem, filtrovat obsah a vytvářet vlastní statistiky k celkové analýze využití sítě.

Pokud hledáte způsob, jak výrazně vylepšit domácí internetové připojení, Deco X10 je ideální volbou. S jeho pořízením se můžete rozloučit s neduhy pomalého a nestabilního připojení a vychutnat si tak plynulý zážitek při surfování, streamování videí i náročném online hraní.