Emirates se stává partnerem tenisového šampionátu ve Wimbledonu

Společnost představila speciální tematické jahodové menu i livrej 

  • Letecká společnost zahájila nové několikaleté partnerství a představila na míru šitou “wimbledonskou” livrej stroje A380 a nové palubní služby
  • Od 1. do 14. července se mohou tenisoví fanoušci těšit na „fly better“ ve stánku „Emirates Experience“ v All England Lawn Tennis Clubu (AELTC).

Praha: 1. července 2024 – Emirates poprvé vstoupila na slavný kurt All England Lawn Tennis Clubu jako oficiální letecký partner Wimbledonu. Po celou dobu konání tohoto nejstaršího a nejslavnějšího tenisového turnaje, který se uskuteční od 1. do 14. července, zde představí své novinky a služby. 

Při této příležitosti aerolinka odhalila speciální wimbledonskou livrej letounu A380 s ikonickým logem Wimbledonu, které se nachází mezi dvěma siluetami hrajících sportovců. Stroj v tenisovém kabátku zamíří 1.července na Heathrow, a předznamená tak začátek letošního třetího grandslamu. 

Wimbledonský vzhled zůstane na letadle A380 po celou dobu konání šampionátu na pravidelných linkách, včetně těch do Londýna (Heathrow), Manchesteru, Washingtonu, Paříže, New Yorku (JFK), Casablanky, Curychu, Brisbane, Barcelony a Perthu.

Sir Tim Clark, prezident společnosti Emirates Airline, k tomu uvedl: „Wimbledon je jednou z nejprestižnějších událostí v celosvětovém sportovním kalendáři a nás velmi těší, že jsme se stali jeho oficiálním partnerem.”

„Fly better“ přímo v klubu

Během tenisového svátku představí Emirates na stánku „Emirates Experience“ v areálu All England Clubu nejen svoji vyhlášenou svoji pohostinnost, ale i řadu dalších zábavních aktivit pro fanoušky všech věkových kategorií, kteří se mohou těšit na interaktivní zážitky a exkluzivní dárky, včetně možnosti vyhrát dovolenou v Dubaji se společností Emirates Holidays. Mladší tenisoví nadšenci se mohou zapojit do hry Roblox „Wimbleworld“, s tenisovými kurty a překážkovou dráhou Emirates.

Chuť šampionátu 40 000 stop nad zemí

Během července si cestující s Emirates na palubě všech letů do Velké Británie budou moci užít kousek tenisového svátku. V Economy a Premium Economy Class si pochutnají na wimbledonské klasice v moderním hávu – krémové pěně s jahodovým kompotem nebo jahodovém cheesecaku.

Cestující ve First a Business Class si mohou vychutnat tradiční jahody se šlehačkou a citronovo-jahodové dortíky s logem šampionátu. Zákazníci se také mohou naladit na wimbledonskou atmosféru díky typickému britskému letnímu koktejlů Pimms, který se podává v palubním salonku A380.

Cestující First Class na letu z Dubaje do Velké Británie obdrží značkové ručníky Emirates pro Wimbledon 2024, které vyrobila společnost Christy, oficiální dodavatel ručníků pro tento šampionát.

Fanoušci, kteří touží po vlastním kousku této ikonické události, si mohou vybrat z široké řady nejrůznějších výrobků, včetně ručníků od Christy, modelů letadla A380 s tématikou Wimbledonu, sportovního oblečení, pokrývek hlavy a dalších položek, které jsou k dispozici v oficiálním obchodě Emirates.

Nezmeškejte žádný zápas! 

Ve vyhrazených salóncích v Dubaji a ve Velké Británii, či prostřednictvím palubního zábavního systému letecké společnosti se budou živě přenášet všechna wimbledonská utkání. 

Kromě toho se na bude na speciálních sportovních kanálech letecké společnosti přímo na palubách, Sport24 a Sport24 Extra promítat oficiální wimbledonský film, který zahrnuje výběr z loňských utkání; a dále pak seriál „Gods of Tennis“, či filmy „Novak Unmasked“ a další tenisové produkce, včetně „Silver Servers“ a „McEnroe“.

Emirates drží ve Velké Británii eso

Emirates je oficiální leteckou společností a hlavním partnerem ATP World Tour. Jejich tenisové portfolio zahrnuje nejprestižnější události na světě, včetně všech čtyř Grand Slamů a dalších 60 turnajů během celého roku. Společnost Emirates má své logo na kurtech všech Grand Slamů, včetně Wimbledonu, a také na síti turnajů ATP.

Ve Velké Británii je Emirates hrdým partnerem fotbalového klub Arsenalu, Emirates FA Cupu, kriketových klubů Old Trafford a Lancashire a jachtařského týmu Emirates Great Britain SailGP Team. 

Se stroji Airbus A380 a Boeing 777 provozuje aktuálně aerolinka celkem 133 letů týdně na sedmi linkách do Velké Británie. Jedná se o londýnské Heathrow, Gatwick, Stansted, dále pak Manchester, Birmingham, Newcastle a Glasgow. Od 4.listopadu přibyde let do Edinburghu.