Novými partnery PwC jmenováni Kateřina Trombalová, Jan Hadrava a Tomáš Fiala

Vedení PwC rozšíří s účinností od 1. července 2024 tři noví partneři: Kateřina Trombalová, Tomáš Fiala a Jan Hadrava. Nástup nových partnerů potvrzuje nejen silnou pozici PwC v oblasti fúzí a akvizic, ale i zájem o pokračující rozvoj klíčových auditních služeb a digitalizaci a modernizaci interních procesů.

Postup do partnerské role v PwC je obrovským kariérním úspěchem a Katka, Honza i Tomáš si jej plně zaslouží. Mají za sebou skvělou práci v oblastech, ve kterých jsme v PwC silní a kde také cítíme velký potenciál růstu do budoucna,“ říká Jiří Moser, řídící partner PwC v České republice.

Profily nových partnerů PwC

Jan Hadrava vede v PwC tým Corporate Finance. V médiích je považován za jednoho z největších expertů v ČR na trh fúzí a akvizic, stejně jako na strategické poradenské služby. Spolupracuje především s malými a středními podniky, soukromými vlastníky, private equity a korporátními klienty. V PwC pracuje od roku 2004. Studoval na State University of New York a na Vysoké škole ekonomické v Praze. 

Kateřina Trombalová je novou partnerkou Core Assurance, kde se specializuje na poskytování auditorských služeb širokému spektru mezinárodních klientů se zaměřením na lokálně vlastněné společnosti. Zároveň vede ostravské kompetenční centrum, které kromě Core Assurance poskytuje služby i týmům z oblasti ESG, vede také mj. skupinu PwC for People with disabilities. Kateřina je v PwC od roku 2004, je absolventkou Ekonomické fakulty Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava, je členkou FCCA a registrovanou auditorkou u Komory auditorů ČR. 

 

Tomáš Fiala se dlouhodobě věnuje službám v oblasti automatizace dokumentů v rámci Risk Assurance. Tým Document Automation Centre of Excellence podporuje mj. celosvětově týmy PwC v rámci programu Next Generation Audit. Tomáš nastoupil do PwC v roce 2003 a má zkušenosti s finančním auditem, due diligence, digitální transformací a automatizačními službami. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, registrovaným auditorem a členem FCCA.

Postup na pozici partnera znamená v globální síti firem PwC přechod z role zaměstnance do úlohy spolumajitele firmy. Jsou to právě a pouze partneři, tedy aktivní členové vrcholného managementu,

kteří dohromady s kolegy z dalších zemí střední a východní Evropy spoluvlastní regionální entitu a jejím prostřednictvím i jednotlivé firmy včetně české. 

O PwC

V PwC usilujeme o budování důvěry a řešení důležitých problémů ve společnosti. Jsme součástí celosvětové sítě firem ve 151 zemích světa s více než 360 tisíci lidmi, jejichž cílem je poskytovat ty nejkvalitnější služby v oblasti řízení rizik, poradenství a daňových služeb. Více o naší společnosti naleznete na stránkách www.pwc.com, kde nám můžete povědět i o tom, na čem záleží právě vám. PwC je označením pro světovou síť společností PwC, přičemž každá společnost této sítě je samostatným právním subjektem. Pro bližší podrobnosti můžete navštívit webovou stránku www.pwc.com/structure.