SkyShowtime oznamuje, že druhá řada seriálu Tulsa King v hlavní roli s nominantem na Oscara Sylvesterem Stallonem bude k dispozici od 18. září exkluzivně na platformě

Byla také zveřejněna první upoutávka na novou řadu

Upoutávka ke zhlédnutí ZDE

SkyShowtime dnes oznámila, že očekávaná druhá řada originálního seriálového hitu Tulsa King v hlavní roli s nominantem na Oscara Sylvesterem Stallonem bude od 18. září k dispozici exkluzivně na SkyShowtime. Služba rovněž představila první upoutávku na novou řadu. Seriál Tulsa King, jehož výkonnými producenty jsou na Oscara nominovaní Taylor Sheridan a scenárista Terence Winter a na několik ocenění nominovaný režisér Craig Zisk, se v současné době natáčí v Oklahomě a Atlantě. Seriál produkují společnosti MTV Entertainment Studios a 101 Studios. 

Ve druhé sezóně Dwight (Stallone) a jeho parta pokračují v budování a obraně svého rostoucího impéria v Tulse, ale jen co se vzpamatují, uvědomí si, že nejsou jediní, kdo si chce vydobýt své postavení. S blížícími se hrozbami ze strany mafie z Kansas City a velmi mocného místního podnikatele se Dwight snaží udržet svou rodinu a partu v bezpečí a zároveň mít přehled o všech svých obchodech. Navíc má ještě nevyřízené účty v New Yorku.

V seriálu Tulsa King také hraje skvělý herecký ansámbl: Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund a Dana Delany.

Na produkci Tulsa King se kromě Taylora Sheridana, Terence Wintera a Craiga Ziska podílejí David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood a Keith Cox. Seriál distribuuje Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King je součástí Sheridanovy rostoucí nabídky na SkyShowtime, která zahrnuje i 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Law Men: Bass Reeves, připravovaný seriál Landman, druhou řadu Lioness a všech pět řad Yellowstone.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com.

Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou obsahuje reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstává bez reklam.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.