Letní dobrodružství bez chemie. Chraňte zdraví a přírodu s FeelEco

Praha, 23. července 2024 – Období prázdnin je obdobím zmrzliny, koupání a pitím osvěžujících drinků. Trávíme většinu volného času venku a jsme více propojeni s přírodou, proto vám spolu s FeelEco přinášíme pár tipů, jak letošní sezónu zvládnout o něco ekologičtěji a zároveň chránit zdraví dětí i celé rodiny. Zaměříme se na ochranu jemné dětské pokožky v horkých měsících, udržení zářivých barev letního oblečení nebo nekonečný boj se skvrnami z letních aktivit: produkty značky FeelEco, vám budou skvělými parťáky.

FeelEco Baby řada hypoalergenní kosmetiky

Léto je pro dětskou pokožku velmi zatěžujícím obdobím. Dětská pokožka je náchylná na slunění, vysušení vodou, ale i na různé preparáty nebo povrch textilií z oblečení. Jak ji chránit? Zkuste zvolit dětskou kosmetiku, která citlivou pokožku ošetří a pomůže jí předcházet potenciálním problémům spojeným se sluncem a dalšími letními nástrahami. Vyzkoušejte šetrné hypoalergenní přípravky z řady Baby značky FeelEco. Ty neobsahují alergeny, parfémy ani konzervanty a jsou vhodné i pro ekzematiky, alergiky a osoby s citlivou pokožkou. V rámci kosmetické řady najdete Hypoalergenní koupelový olej Baby a Hypoalergenní vlasový šampon Baby. 

Nějakým druhem alergie nebo přecitlivělostí trpí čím dál více dětí. Jednou z nejčastějších potíží je alergické podráždění pokožky, ať už od slunce, stravy či chemických látek. Produktům řady FeelEco Baby u nás patří zvláštní péče. Prošly klinickým testováním hypoalergenních vlastností „HRIPT“, jsou určeny pro děti do 3 let a neobsahují parfémy, alergeny ani konzervanty. Produkty řady Baby jsou šetrné ke zdraví a jsou hypoalergenní,“ vysvětluje Radek Marták, ředitel výzkumu a vývoje FeelEco. Všechny FeelEco produkty vyvíjíme s ohledem na lidské zdraví, proto obsahují vysoký podíl přírodního původu a neobsahují žádné nežádoucí látky.

FeelEco Hypoalergenní vlasový šampon Baby 200 ml

Slunce, slaná a chlorovaná voda zatěžují vlasy i dětskou a citlivou pokožku. Pro letní péči proto vyzkoušejte jemný hypoalergenní vlasový šampon FeelEco Baby, který je určen pro šetrné mytí delších dětských vlásků od batolecího věku. Po koupeli zůstává vlasová pokožka ošetřena komplexem hydratačních a zklidňujících látek, které brání jejímu vysoušení. Přestože je v řadě Baby, spokojeni budou i ekzematici, alergici a osoby s citlivou pokožkou. Má přírodní složení, je bez parfémů a obsahuje snadno rozložitelné PEG-free složky.

FeelEco Hypoalergenní koupelový olej Baby 200 ml

Intenzita slunečních paprsků může vést nejen ke spálení, ale také k vysoušení pokožky. U dětí, jejichž kožní bariéra ještě není dokonale vyvinutá, je potřeba pozornější péče. Sáhnout můžete po lehkém FeelEco hypoalergenním koupelovém oleji Baby, který je speciálně vyvinutý pro jemné koupání novorozenců, kojenců a batolat. Citlivou dětskou pokožku tak šetrně umyje bez pocitu vysušení a podráždění. Díky přírodnímu oleji z rýžových slupek s vysokým obsahem antioxidantů a vyživujícímu přírodnímu oleji z makadamiových ořechů zůstává pokožka po koupání ošetřena tenkým nemastícím hydratačním filmem, který přirozeně pokožku chrání i po koupeli. Jde o 100% přírodní produkt.

FeelEco Prací gel Color 1,5l pro jasné a zářivé barvy oblečení

Zdobí váš šatník nádherně barevné a jasné kousky oblečení? Svých stylových kousků se nemusíte vzdát i navzdory častému nošení – FeelEco Prací gel Color skvěle ochrání barvy prádla, zajistí jejich intenzitu a zářivost. Kromě toho, že je vysoce účinný již při nízkých teplotách, velmi snadno se z prádla vyplachuje, můžete ho použít i na praní funkčního a sportovního prádla. Díky šetrnému složení s 97% podílem přírodního původu je vhodný pro osoby s citlivou pokožkou a stejně jako další produkty FeelEco se pyšní certifikací EU Ecolabel a Vegan. 

MAXimální účinnost na letní skvrny

Oblečení je zrcadlem každodenních činností. Ne vždy je to pohled příjemný a v létě zejména. Naštěstí nepotřebujete babské rady! Účinným parťákem v boji se všemi skvrnami vám bude FeelEco Odstraňovač skvrn MAX, který je bez barviv i agresivní chemie. I přesto si ale poradí se všemi typy špíny na bílém i barevném oblečení, ať už se jedná o mastnotu nebo fleky od kosmetiky, potravin, nápojů či různé nečistoty z venkovního prostředí. 

Základ složení, v němž najdete 92% podíl přírodního původu, tvoří aktivní látky vyrobené z cukrů, řepkového a kokosového oleje, které doplňuje vysoká dávka enzymů a mýdlo. Přípravek je zcela bez barviv a má pouze lehkou pečlivě dávkovanou vůni. Všechny povrchově aktivní látky jsou současně snadno biologicky rozložitelné. „S ohledem k přírodě je navržen i obal, který je z jednodruhového plastu, a je tak plně recyklovatelný. Jeho nespornou výhodou je vysoká účinnost a samozřejmě ekologické hledisko. Součástí je šikovný rozprašovač, díky němuž lze přípravek jednoduše aplikovat přímo na skvrnu, což je také nejúčinnější způsob jejich odstraňování,“ doplňuje Radek Marták. Obdobně jako Hypoalergenní odstraňovač skvrn Baby splnil i Odstraňovač skvrn MAX náročné podmínky pro získání certifikace EU Ecolabel, která potvrzuje jeho kvalitu.