Lidl přináší akci Back to school. Školní potřeby za skvělé ceny a soutěž o zajímavé výhry

Společnost Lidl Česká republika s potěšením oznamuje zahájení akce Back to School, která nabízí rodičům skvělou příležitost nakoupit školní potřeby za výhodné ceny. V rámci nabídky mohou zákazníci v prodejnách Lidl využít speciálních cen na široký sortiment produktů, které usnadní přípravu dětí na nový školní rok. Zákazníci se zároveň mohou zapojit do soutěže o lákavé výhry, které zpříjemní začátek prvního pololetí.

Akce Back to School začíná 5. srpna a potrvá až do 1. září. Kromě výhodných nabídek na psací potřeby, sešity, knihy či oblečení mají zákazníci jedinečnou příležitost soutěžit o atraktivní ceny. Stačí, když nakoupí prostřednictvím aplikace Lidl Plus a za každý nákup nad 600 Kč získají jedno razítko. Po nasbírání 4 razítek se mohou zapojit do soutěže o hodnotné ceny.

Ceny zahrnují produkty a služby zaměřené na vzdělávání pro všechny věkové kategorie. Soutěžící mohou například vyhrát 50 knih Albi Kouzelné čtení s chytrým perem. Ty byly oceněny titulem Hračka roku 2022 a jsou ideální pro předškolní vzdělávání. Další výhrou je dvoutýdenní jazykový kurz v zahraničí, kde výherce může zvolit mezi angličtinou, němčinou, francouzštinou nebo španělštinou. Kurzy zahrnují ubytování v hostitelské rodině a stravování, a jsou určeny pro děti od 12 let. 

Mimo jiné mohou zájemci soutěžit také o 10 Notebooků HP ProBook 450 G10, nebo 25 poukazů do e-shopu knihkupectví Knihy Dobrovský v celkové hodnotě 5 000 Kč. Ty je možné využít na nákup knih, učebnic, pořídit za ně audiobooky či e-booky. „Rádi bychom v rámci akce Back to School nabídli nejen kvalitní školní potřeby za výhodné ceny, ale také příležitosti, které obohatí vzdělávací zkušenosti a podpoří rozvoj talentů a znalostí. Naším záměrem je přispět k lepší budoucnosti mladých zákazníků a podpořit jejich vzdělávací cestu díky našim hodnotným výhrám, které zahrnují inovativní vzdělávací pomůcky a příležitosti pro jazykové vzdělávání,“ uzavírá mluvčí společnosti Lidl Česká republika Eliška Froschová Stehlíková.

Lidl dětem a rodičům usnadní návrat do školy i speciální brožurou, kde kromě týdenních nabídek zákazníci najdou i tipy na zdravé svačinky nebo bezpečný návrat do školy. Školákům jistě udělá radost dětské ložní povlečení s motivem Minecraftu, které je k dostání za 499,90 Kč, a s Lidl Plus za zvýhodněných 399,90 Kč. Dětské tričko s tímto oblíbeným motivem je k dispozici za 199,90 Kč, přičemž s Lidl Plus můžete pořídit za pouhých 169,90 Kč.

Na psaní a kreativní činnosti jsou ideální gelová pera za 99,90 Kč a jumbo pastelky za 49,90 Kč. Pro chladnější dny doporučujeme mikinu za 269,90 Kč, s Lidl Plus za výhodných 229,90 Kč. Praktický penál pořídíte za 399,90 Kč a zábavný sešit za 129,90 Kč.

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 319 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 69 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulých letech výstavbu Rákosníčkových hřišť. 

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika