Samsung rozšiřuje funkci Circle to Search do telefonů řady Galaxy A a tabletů Galaxy Tab S9 FE

Funkce Circle to Search, výsledek spolupráce Samsungu a Google, nabídne lepší vyhledávání většímu množství uživatelů

Společnost Samsung Electronics nasadí funkce Circle to Search with Google i u vybraných modelů řady Galaxy A1. Díky tomu se špičkové funkce mobilní umělé inteligence dostanou k většímu počtu uživatelů ekosystému Galaxy. O to se Samsung i Google dlouhodobě snaží. Po rozšíření na telefony řady Galaxy A se funkce Circle to Search dostane i do tabletů Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+, kde nabídne další podstatné výhody díky velkým displejům a dotykovému peru S Pen.

Funkce Circle to Search si od svého představení v řadě Galaxy S24 získala značnou oblibu, protože nabízí mnohem víc než běžné vyhledávací nástroje. S příchodem do dalších a dalších zařízení, například do telefonní řady Galaxy Z Flip6 a Z Fold6 se Circle to Search navíc neustále vyvíjí a vylepšuje své intuitivní vlastnosti. Mezi nejzajímavější funkce nové technologie patří překládání libovolných textů na displeji, pomoc s domácími úkoly nebo skenování QR a čárových kódů. Díky nástupu do řad Galaxy A a Galaxy Tab S9 FE pomůže umělá inteligence při řešení složitějších úkolů další velké skupině uživatelů.

„Díky novým funkcím se výrazně rozšíří možnosti telefonní řady Galaxy A a tabletů Galaxy Tab S9 FE, takže se špičková technologie dostane do rukou většímu množství uživatelů, říká TM Roh, prezident a ředitel divize Mobile eXperience v Samsung Electronics. „Chceme zpřístupnit umělou inteligenci nejvyšší třídy široké veřejnosti, aby uživatelé měli více možností při práci i tvůrčí činnosti.“

Circle to Search je nový způsob vyhledávání pomocí jednoduchých gest, při němž není nutno přepínat mezi jednotlivými aplikacemi. Stačí zakroužkovat jakýkoli text nebo objekt na displeji nebo na něj klepnout, tím se vybere libovolný text, obraz nebo video.2 Funkce vytvořená v úzké spolupráci s Googlem je výsledkem dlouhodobé snahy Samsungu o maximální otevřenost a společnou práci. Výsledky zprostředkované umělou inteligencí mají vysokou relevanci a berou v úvahu kontext, takže funkce uživatelům opravdu pomáhá.

Výhodná nabídka pro členy Samsung Members

Současní majitelé telefonů řady Galaxy A a tabletu Tab S9 FE/FE+ a taky noví zákazníci získají mimo nové funkce Circle to Search i speciální slevu 30 % na nákup stylových hodinek Samsung Galaxy Watch4. Slevový voucher získají zákazníci v aplikaci Samsung Members, v sekci výhody. Akce je platná až do 31. srpna 2024 či do vyprodání zásob.

Další informace o řadách Galaxy A a Galaxy Tab S9 FE:

https://www.samsung.com/global/galaxy/

[1] Technologie se tento měsíc představí u modelů Galaxy A55, A54, A35 a A34. Dostupnost funkce Circle to Search se může lišit u jednotlivých modelů a zemí.

[2] Výsledky se mohou lišit v závislosti na vizuálním obsahu. Vyžaduje se internetové připojení a aktualizace operačního systému Android na nejnovější verzi. Funkce produktu závisí na určitých aplikacích a nastavení přístrojů. Některé funkce nejsou s některými aplikacemi kompatibilní. Dostupnost služby závisí na zemi a jazyku. Přesnost výsledků se nezaručuje.