AFI Home Kolbenova 2 hlásí 50% obsazenost: Vysočany lákají nové nájemníky

Zájem o moderní nájemní bydlení v pražských Vysočanech, které se velmi rychle rozvíjejí jako atraktivní rezidenční i kancelářská lokalita, stále trvá. Důkazem toho je, že projekt AFI Home Kolbenova 2 od společnosti AFI Europe dosáhl pár měsíců od uvedení na trh již 50% obsazenosti. Projekt nabízí celkem 327 bytových jednotek určených pro dlouhodobé pronájmy, které poskytují široké spektrum dispozic od 1+kk po 4+kk. Díky tomu je vyhledávají jak jednotlivci, tak i páry a rodiny.

„S potěšením sledujeme, jaký je o naše byty zájem. Od dokončení projektu jsme pronajali už přes 160 bytových jednotek. V AFI Europe dbáme na to, aby nájemníci měli k dispozici špičkovou občanskou vybavenost a služby v blízkosti svého domova. Právě to přispívá k atraktivitě nájemního bydlení v AFI Home Kolbenova 2. Nedávno jsme například v rezidenčním areálu AFI Home Kolbenova otevřeli samoobslužnou prádelnu Lavor, která díky velkoobjemovým pračkám a sušičkám umožňuje rychlé a pohodlné praní. Brzy také otevřeme coworkingové prostory v sousední kancelářské budově AFI City, což místním obyvatelům nabídne další možnosti pro práci i setkávání,“ říká Elena Pisotchi, manažerka nájemního bydlení AFI Europe.

Moderní a funkční design interiérů

Byty v projektu AFI Home Kolbenova 2 jsou navrženy tak, aby splňovaly vysoké standardy moderního bydlení. Interiéry, které vznikly ve spolupráci se známými společnostmi XXXLutz a ProCeram, elegantně spojují estetiku s praktičností. Většina apartmánů disponuje lodžií nebo balkonem, což zvyšuje komfort bydlení; větší jednotky mohou mít dokonce dva venkovní prostory. Obyvatelům je k dispozici nepřetržitá recepce a služby správce objektu, který se jim postará o údržbu a drobné opravy. Součástí pohodlného bydlení v AFI Home Kolbenova jsou i snadno dostupná parkovací místa a prostorné sklepy.

Strategická poloha s bohatou občanskou vybaveností

Projekt vznikl jako součást rychle se rozvíjející multifunkční čtvrti AFI City. Nádvoří budovy je plné zeleně a propojené s rozlehlým parkem s promenádou, dětským hřištěm a lavičkami, Výbornou dopravní dostupnost do centra Prahy zajišťuje blízká stanice metra B Kolbenova.

Pražské nájemní bydlení v AFI Home

AFI Europe se pyšní vysokou obsazeností svého nájemního portfolia, které pod značkou AFI Home zahrnuje téměř 900 bytů. Vlajkový projekt AFI Home Třebešín si od svého dokončení v roce 2022 udržuje stoprocentní obsazenost, obdobně jako AFI Home Karlín. První fáze AFI Home Kolbenova dosáhla již zhruba 90% obsazenosti a očekává se, že bude plně pronajata v nejbližších týdnech.

Pro více informací o dostupných apartmánech a dalších detailech projektu AFI Home Kolbenova 2 navštivte webové stránky AFI Home Kolbenova.

AFI EUROPE Czech Republic je předním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle a Tulipa City nebo logistický park D8 European Park. Na poli kancelářských nemovitostí dosud realizovala tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín, AFI Vokovice a AFI City 1. V dubnu 2021 navíc rozšířila své dosavadní portfolio o akvizici administrativního komplexu Avenir Business Park v Nových Butovicích. Aktuálně se AFI Europe věnuje rozvoji a správě svého nového portfolia nájemních bytů: rezidenci AFI HOME Třebešín v Praze 3, AFI HOME Karlín v Praze 8 a AFI HOME Kolbenova na městském brownfieldu v Praze 9. Více informací naleznete na www.afi-europe.cz.