Ikonický drink podzimu je zpět. Startuje sezona Pumpin Spice Latte!

Co je must-have podzimu? Padající listí, barevná příroda, vrstvené outfity a chladnější dny a lahodné a krémové Pumpkin Spice Latte, které se stalo fenoménem.

Tenhle drink, který je dokonalou ukázkou cozy vibes je kombinací espress, sirupu s příchutí dýňového koláče, napěněného mléka a doplněného šlehačkou a dýňovým kořením. Letos navíc kromě horské klasiky také jako Iced Pumpkin Spice Latte nebo Iced Pumpkin Spice Frappuccino® blended beverage, a dokonce i ve veganské variantě!

A co takhle trocha změny k nové sezoně? Letos si podzimní koření můžete mixovat po svém! Letošní nabídka Starbucks rozšiřuje tento ikonický nápoj o Pumpkin Cream Iced Oat Shaken Espresso – jemná káva Starbucks Blonde® Roast se sirupem z hnědého cukru, krémovým ovesným nápojem a hedvábně jemnou Pumpkin Cream cold foam posypanou dýňovým kořením. Další novinkou je Pumpkin Cream Iced Chai Tea Latte, připravené z černého čaje s kardamomem, skořicí, černým pepřem a badyánem, smíchané s mlékem a výraznou chutí dýňového koření v krémově smetanovou studenou pěnou.

Čas na změnu a oblíbené podzimní trendy, nemyslíte?