Bolt startuje ve Zlíně: Levnější a rychlejší jízdy, výhodnější přivýdělky pro partnerské řidiče

Zlín, 10. září 2024 – Technologická platforma Bolt vstupuje do dalšího krajského města, tentokrát do Zlína, a od dnešního dne zde funguje nabídka jízd, která výrazně zlepší možnosti dopravy pro cestující ve městě i v jeho okolí. Cestující mohou využít slevy až do výše 50 % z ceny jízdy, přičemž noví uživatelé si mohou s kódem BLTZLINGO užít první jízdu až do výše 150 Kč zdarma. Bolt tak rozšiřuje svou nabídku bezpečné a dostupné dopravy v celém regionu a zároveň otevírá obyvatelům Zlína možnost atraktivního přivýdělku.

Služba Boltu je nově dostupná nejen ve Zlíně, ale také v širším okolí města. Zahrnuje oblast od západu u Napajedel, přes Otrokovice a Tlumačov, až na východ do Vizovic a Slušovic. Na severu bude služba sahat k Holešovu a Lukovu a na jihu až k obcím jako jsou Babice a Spytihněv. Toto pokrytí zajistí, že obyvatelé širokého okolí Zlína budou mít přístup k pohodlné a flexibilní přepravě.

„Aplikace Bolt poskytuje lidem cenově dostupnou a flexibilní alternativu k vlastnění osobního auta. Když potřebujete cestovat delší vzdálenost, objednáte si odvoz přes platformu Bolt, ať už máte zavazadla nebo třeba prší. V České republice Bolt nabízí i další možnosti moderní mobility, ať už se jedná o sdílené koloběžky pro kratší trasy nebo sdílené automobily pro ty delší. Díky tomu Bolt přináší velkou míru svobody v tom, jak se po městě pohybovat a zároveň pomáhá snižovat počet automobilů, které moderní společnost potřebuje. Každé využití platformy přispívá ke snížení počtu aut ve městech,“ vysvětluje Josef Rückl, generální manažer Boltu pro Českou republiku.

Rozšíření služby v regionu Zlín přináší nejen moderní způsob dopravy, ale také příležitost pro místní obyvatele přivydělat si jako partnerský řidič Boltu. Flexibilní pracovní doba, výhody jako bonus za instalaci loga Bolt na vozidlo, zlevněné služby telefonních operátorů či slevy na pohonné hmoty od sítě čerpacích stanic Orlen zvyšují atraktivitu této možnosti přivýdělku.

Stát se partnerským řidičem Boltu a mít tak možnost atraktivního a flexibilního výdělku je také snadné. Stačí mít řidičské oprávnění, vyřídit koncesi/živnostenské oprávnění a získat takzvanou žlutou kartu, tedy licenci řidiče taxislužby, včetně evidenční nálepky vozidla taxislužby. Anebo lze využít služeb některé z partnerských flotil, která jim vozidlo zajistí a zastřeší je svou koncesí. V obou variantách se zájemce zpravidla již následující pracovní den po splnění všech podmínek a poté, co správně vyplní vstupní online test bezpečné jízdy, stává partnerským řidičem Boltu. A může tak čerpat všechny výhody této formy výdělku.

„Jako partnerský řidič Boltu máte plnou kontrolu nad svou pracovní dobou – můžete jezdit, kdykoliv vám to vyhovuje, a přizpůsobit si pracovní nasazení podle toho, kolik si chcete vydělat. Ať už vyrazíte na pár jízd týdně pro doplnění rodinného rozpočtu, nebo se rozhodnete jezdit pravidelně a zajistit si tak hlavní zdroj příjmů, flexibilita je klíčovou výhodou. Navíc své výdělky nemusíte očekávat měsíčně, protože jsou vypláceny každý týden,” dodává Josef Rückl.

Partnerští řidiči Bolt také využívají zvýhodněné služby telefonních operátorů, slevy na pohonné hmoty u sítě čerpacích stanic Orlen a další výhody.

Platforma Bolt expanduje do dalších měst po celé České republice. V poslední době ji mohli začít využívat třeba obyvatelé Jihlavy či Pardubic.  Zlín se stává 12. krajským městem ze 13, kde lze odvoz autem objednat. Aplikace Bolt je dostupná na Google Play i App Store.

O Boltu

Bolt je evropskou superaplikací, jejíž misí je dělat dopravu po městě dostupnější, bezpečnou a udržitelnou. Platforma Bolt již slouží více než 200 milionům zákazníků ve 50 zemích a 600 městech po celém světě. Bolt usiluje o urychlení přechodu od vlastnění automobilů k sdílené mobilitě, a nabízí lepší alternativy včetně odvozu autem, sdílení automobilů a elektrických koloběžek, stejně jako doručování jídel a potravin.