Twisto nabízí kartu a účet na půl roku zdarma. Zákazníci mohou během kampaně ušetřit stovky korun

Praha 10. 9. 2024 – Twisto v srpnu spustilo novou kampaň, ve které zákazníkům nabízí kartu i účet v tarifu Standard na 6 měsíců zdarma. Společnost nabízející Buy Now Pay Later služby podpořila svoji kampaň i venkovní reklamou, kterou zacílila na cestující v pražském metru. Díky této kampani Twisto zákazníci ušetří nejen na půlročních poplatcích za vedení účtu, ale vyplatí se jim i samotné placení Twisto kartou, například od 13. do 16. září během Dnů Marianne.

Chceme, aby naši zákazníci měli možnost si vyzkoušet, jaké je to platit s Twisto kartou. Proto teď noví zákazníci, kteří si zvolí tarif Standard, nemusí prvních 6 měsíců po registraci nic platit. Získají tak zdarma mnohem širší nabídku Twisto služeb, než kterou mají s bezplatným tarifem Online, ke kterému karta není,” říká Jan Fišar, šéf marketingu Twista.

Tarif Standard stojí běžně 99 Kč měsíčně a poskytuje řadu výhod, které usnadňují placení. Zákazník dostane od Twista na každý měsíc rozpočet až 50 000 Kč, který může využívat podle svých potřeb. V dalším měsíci použité prostředky Twistu bezúročně vrátí. “K rozpočtu dostanou zákazníci s tarifem Standard i Twisto kartu. Můžou si vybrat, jestli si pořídí fyzickou nebo virtuální, obě lze přidat do Google Pay nebo Apple Pay peněženky,” vysvětluje Jan Fišar s tím, že s Twisto kartami se platí úplně stejně jako s kartami bankovních společností. Je možné s nimi zaplatit online i v kamenných obchodech. 

Zákazníkům už 5 let poskytujeme karty od společnosti Mastercard, což jim dává jistotu bezpečných a bezproblémových plateb po celém světě. Navíc jim to přináší i další benefity. Od 13. do 16. září například získají slevu nebo dárek při platbě Twisto kartou během Dnů Marianne, jejichž je Mastercard hlavním partnerem,” upozorňuje šéf Twisto marketingu.

Kromě tarifu Standard nabízí Twisto v rámci kampaně i výhodněji svůj nevyšší tarif Premium. Ten mají noví zákazníci na 6 měsíců za polovinu ceny, tedy za 99 Kč. “S tarifem Premium mají naši zákazníci samozřejmě kartu, ale také možnost platit výhodně v zahraničí. Oproti běžnému kurzu mohou při každé transakci v cizí měně ušetřit až 3 procenta,” říká Jan Fišar s tím, že k tarifu Premium dává Twisto i pojištění, které platí po celém světě až pro 6 členů domácnosti.

Současnou kampaní Twisto pokračuje v inovativním přístupu, který nastartoval nový vlastník Param. Do portfolia svých služeb má v plánu zařadit výběr z bankomatů pomocí Twisto karty, věrnostní programy, širší nabídku cashbacku, i nové kartové produkty. V plánu je i expanze na další trhy.

Více o Twistu:

Twisto představuje chytré řešení pro platby a nakupování a je českou jedničkou mezi poskytovateli platebních služeb BNPL (Buy Now, Pay Later). Twisto nabízí také novinku nákup na třetiny bez navýšení, se kterou si lidé mohou opět zcela bezplatně a bez registrace rozkládat větší nákupy na tři platby. 

Twisto působí i na polském trhu. V roce 2021 proběhl prodej Twista do zahraničí a v současnosti ho vlastní fintech Param.

www.twisto.cz