SkyShowtime oznamuje, že se na platformě objeví skvělé nové a exkluzivní seriály, filmy a originální tituly

Nová a exkluzivní nabídka zábavy SkyShowtime zahrnuje hvězdné seriály s Harrisonem Fordem, Helen Mirren, Jodie Turner-Smith, Michaelem Fassbenderem, Richardem Gerem a Michelle Pfeiffer

Franšíza Yellowstone pokračuje ve svém odkazu a uvádí The Madison

Nové řady oblíbených seriálů na SkyShowtime zahrnují i 1923 (2. řada), Star Trek: Strange New Worlds (3. řada) nebo Yellowjackets (3. řada)

SkyShowtime pokračuje v přidávání nových lokálních a původních titulů včetně španělského seriálu A Recipe for Murder

SkyShowtime dnes odhalila prvotřídní výběr nových a exkluzivních titulů, které na platformu dorazí letos a v příštím roce. 

SkyShowtime svým předplatitelům nabízí tu nejlepší zábavu od studií Paramount, NBCUniversal a Sky Studios. I díky tomu se rychle etablovala jako domov hollywoodských hitů, který svým divákům na více než 20 evropských trzích poskytuje služby jim na míru. 

Součástí rostoucí nabídky seriálů na této platformě je i pokračování seriálu Yellowstone The Madison od na Oscara® nominovaného scénáristy Taylora Sheridan, ve kterém hraje Michelle Pfeiffer, trojnásobná nominantka na Oscara®, držitelka ceny Golden Globe® a nominantka na cenu Emmy®. Jde o další seriál, který vzešel ze světa Yellowstone. Předplatitelé budou moci sledovat také 2. řadu oceňovaného prequelu 1923 s Harrisonem Fordem a Helen Mirren v hlavních rolích. Seriál vypráví o Duttonových, kteří se na počátku 20. století musí vypořádat s novými výzvami, jako je narůstající expanze na západ, prohibice a velká hospodářská krize. Diváci se dále mohou těšit na nový dokument Yellowstone 150 s Kevinem Costnerem, který prochází Yellowstonským národním parkem a popisuje události, které vedly k jeho zachování.

Mezi další favority sezóny se řadí Yellowjackets (3. řada), sledující fotbalový tým extrémně talentovaných středoškolaček, které přežijí pád letadla hluboko v kanadské divočině. Na platformu se vrací také Star Trek: Strange New Worlds (3. řada), sledující i nadále dění kolem kapitána Christophera Pikea v době, kdy řídil loď U.S.S Enterprise.

Mezi exkluzivními seriály, které míří na SkyShowtime, nechybí ani 10dílný politický thriller The Agency s dvojnásobným nominantem na Oscara® Michaelem Fassbenderem a výkonným producentem Georgem Clooneym. Seriál vychází z populárního francouzského dramatu Le Bureau des Légendes a vypráví o tajném agentovi CIA jménem Martian, který dostane rozkaz opustit svůj život v utajení a vrátit se na londýnskou stanici. Když se objeví jeho dávná láska, zažehne v něm opět romantické city. Jeho kariéra, pravá identita i celá mise jsou v rozporu s jeho srdcem, když je oba ženou do smrtící spleti mezinárodních intrik a špionáže. V seriálu se také objeví Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro a Katherine Waterston.

Do nabídky SkyShowtime se přidává také Lockerbie: A Search for Truth, pětidílná minisérie o katastrofě z roku 1988 ve městě Lockerbie, při které zahynulo 259 pasažérů a posádka letu 103 Pan Am. Letadlo explodovalo 38 minut po startu právě nad klidným skotským městem Lockerbie, kde při pádu letadla přišlo o život dalších 11 obyvatel. Bezprostředně po nehodě a smrti své dcery Flory je do role mluvčího rodin obětí jmenován Dr. Jim Swire (Colin Firth), který má jejich jménem trvat na zajištění pravdy a spravedlnosti. Jim se vydává na nelítostnou cestu přes politické neshody a kontinenty, která neohrozí jen jeho stabilní rodinný život, ale také zcela převrátí jeho důvěru v soudní systém.

SkyShowtime má jako streamovací platforma za cíl rozšiřovat svou nabídku lokální zábavy, takže i nadále investuje do SkyShowtime Original titulů i lokálních děl. Španělský seriál A Recipe for Murder bude nejnovějším přírůstkem. Pětidílný seriál od známého dokumentaristy Joseho Gomeze popisuje násilnou smrt kolumbijského chirurga Edwina Arriety na jednom klidném thajském ostrově. Na vině je 29letý ambiciózní šéfkuchař Daniel Sancho, známý díky svým videím na YouTube. Dokument se zařadí ke skupině již oznámených lokálních titulů, které budou mít premiéru na SkyShowtime, mezi něž patří Mamen Mayo, Schmeichel, Langer a Śleboda

SkyShowtime také oznámila uvedení Happy Face, který je inspirován skutečným příběhem Melissy Moore, kritiky oceňovaným podcastem Happy Face od iHeartPodcasts a Moore a také autobiografií Shattered Silence. V hlavní roli se představí Dennis Quaid, nominant na cenu Emmy a dva Zlaté glóby. V seriálu ztvární roli sériového vraha, známého pod přezdívkou “Happy Face”. Tu získal kvůli smajlíkům, které kreslil na důkazy a pochlubil se tak svými zločiny. 

SkyShowtime i nadále rozšiřuje své působivé portfolio o další strhující a exkluzivní seriály, které předplatitelům nabízí ještě více zábavy, jako je například Flight Night: The Million Dollar Heist, kde hrají Kevin Hart, Samuel L Jackson, Taraji P. Henson, Don Cheadle a Terrence Howard. Seriál vychází ze známého true-crime podcastu iHeart a sleduje nechvalně proslulý příběh o tom, jak ozbrojená loupež v noci historického comebackového zápasu Muhammada Aliho v roce 1970 změnila nejen život jednoho muže, ale nakonec proměnila Atlantu v „Černou Mekku.” Do nabídky se přidává i Dexter: Resurrection v hlavní roli s držitelem Zlatého glóbu a vítězem Ceny SAG Michaelem C. Hallem, který se vrací jako Dexter Morgan. Bude také vypravěčem již dříve oznámeného seriálu Dexter: Original Sin. Další tituly, které přibudou do nabídky, jsou Teacup, Hysteria! a ďábelsky zvrácený příběh o zuřivosti Sweetpea s Ellou Purnell v hlavní roli.

Kromě již zmíněných titulů oznámila SkyShowtime také několik trháků a oblíbených rodinných premiér pro předplatitele, jako je IF, Kung Fu Panda 4, Abigail, A Quiet Place: Day One, Back to Black, Monkey Man nebo The Fall Guy.

SkyShowtime v říjnu doplní svou širokou nabídku také o výběr nejoblíbenějších reality shows, jako Below Deck, Catfish: The TV Show, Ex on the Beach, Keeping Up With The Kardashians, Million Dollar Listing (Los Angeles a New York), vybrané řady z franšízy The Real Housewives, MTV Cribs, franšíza Teen Mom, Top Chef a Vanderpump Rules.

Přesné datum premiéry zmíněných titulů bude oznámeno později.

Chief Content Officer SkyShowtime Kai Finke uvedl: „SkyShowtime je hrdá na to, že je domovem poutavých příběhů, od ikonických hollywoodských trháků až po průlomové lokální originální tituly, které mají ohlas u našich předplatitelů po celé Evropě. I nadále rozšiřujeme naši nabídku o seriály, které jsou prostě „must-see”, jako třeba Lockerbie: A Search for Truth a The Agency, ale i o skvělé spin-offy a fanoušky oblíbené klasiky. Jsme také moc rádi, že můžeme oznámit rozšíření světa seriálu Yellowstone o The Madison a druhou řadu 1923. Kromě toho také doplňujeme naši nabídku lokálních titulů o napínavý krimi dokument ze Španělska A Recipe for Murder, který jako ostatní naše lokální originály ztělesňuje náš závazek poskytovat našim divákům prvotřídní zábavu.”

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Prime Video kanálech, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com

Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou obsahuje reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstává bez reklam.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

Kontakt pro média

Rubikon PR

Jakub Pástor

Email: jakub.pastor@rubikonpr.sk

Telefon: +421 902 713 152; +420 725 441 181

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.

Poznámky pro redaktory

A Recipe for Murder 

Datum uvedení: V roce 2025

SkyShowtime Original titul A Recipe for Murder je strhující dokumentární seriál, který popisuje násilnou smrt kolumbijského chirurga Edwina Arrietyho na poklidném thajském ostrově rukou Daniela Sancha, 29letého ambiciózního šéfkuchaře, známého díky svým videím na YouTube. Sancho, syn jednoho z nejznámějších španělských herců Rodolfa Sancha, byl na počátku letošního léta odsouzen thajským soudem k doživotnímu trestu. Přesto, že soudní řízení ve velké míře přenášela světová média, zůstává tajemstvím, jaký vztah mezi sebou Arrieta a Sancho měli. Pětidílný seriál zkoumá nejen pravdu o jejich vztahu, ale i o dvojím životě, který oba muži vedli. Známý dokumentarista Jose Gomez zkoumá toxický vztah, šokující nález rozsekaného těla a následující vyšetřování, aby si posvítil na thajský právní systém, média i samotné diváky.

Abigail 

Datum uvedení: prosinec

Radio Silence, tvůrci oblíbených hororů jako Ready or Not, Vřískot (2022) a Vřískot 6, přináší v Abigail novou, drzou a krvežíznivou vizi upírů. Tým lupičů je najat záhadným agentem, aby unesli dceru mocného člověka z podsvětí. Když dokážou 12letou baletku uhlídat jednu noc, dostanou výkupné 50 milionů dolarů. Jakmile únosci začnou jeden po druhém mizet, k jejich hrůze jim dojde, že jsou zamčeni v odlehlé vile s neobyčejnou malou holkou.

A Quiet Place: Day One 

Datum uvedení: prosinec

Zažijte den, kdy svět utichl – v tomto děsivém pokračování světa A Quiet Place. Když se Samira (Lupita Nyong’o) vrací domů do New Yorku, zdánlivě obyčejná cesta se promění v hrozivou noční můru, a to vinou tajemných tvorů, lovících podle zvuku. Samiru doprovází její kočka Frodo a nečekaný spojenec (Joseph Quinn), kteří se musí vydat na nebezpečnou cestu městem, které najednou utichlo. Jediné pravidlo je být zticha a přežít. V tomto napínavém thrilleru si zahráli i Djimon Hounsou a Alex Wolff.

Back to Black 

Datum uvedení: 14. prosince

Neobyčejný příběh vzestupu Amy Winehouse – od jejích počátků ve městě Camden přes její průlomové album Back to Black, které ji katapultovalo ke světové slávě. Příběh je vyprávěn z pohledu Amy a inspiruje se jejími hluboce osobními texty. Film zkoumá mnoho vrstev této proslulé umělkyně včetně bouřlivé romance, která byla středobodem jednoho z nejlegendárnějších alb všech dob. Back to Black režírovala Sam Taylor-Johnson (50 Shades of Grey) a role legendární popové hvězdy se ujala Marisa Abela (Industry). Ve filmu si po boku Abely zahráli také Jack O’Connell, Edie Marsan a Lesley Manville.

Dexter: Resurrection 

Datum uvedení: bude upřesněno

Držitel Zlatého glóbu a Ceny SAG Michael C. Hall se vrací jako Dexter Morgan v seriálu Dexter: Resurrection, který se odehrává v současnosti. 

Fight Night: The Million Dollar Heist 

Datum uvedení: 2. prosince

Fight Night: The Million Dollar Heist, inspirován oblíbeným krimi podcastem iHeart vypráví nechvalně známý příběh ozbrojené loupeže, která se odehrála v roce 1970 stejné noci roku jako comeback Muhammada Aliho a změnila život jednoho člověka, ale zároveň proměnila Atlantu na „Černou Mekku.“ Když podvodník Chicken Man (Kevin Hart) uspořádá afterparty na oslavu zápasu, na kterou jsou pozváni nejbohatší lidé z celé země, skončí noc nejbezostyšnější loupeží zločineckého podsvětí v historii Atlanty. Chicken Man je ze zločinu podezřelý, ale je odhodlaný očistit své jméno. Předtím ale bude muset přesvědčit svého starého protivníka J. D. Hudsona (Don Cheadle), shodou okolností prvního černošského detektiva desegregovaného policejních oddělení, který má za úkol přivést odpovědné osoby ke spravedlnosti.

Happy Face 

Datum uvedení: v roce 2025

Happy Face vychází ze skutečného příběhu Melissy Moore, kritiky oceňovaného podcastu Happy Face od iHeartPodcasts a Moore, a autobiografie Shattered Silence, kterou napsala Moore s M. Bridget Cook. Seriál, ve kterém hrají nominantka na cenu Emmy a držitelka ceny Tony Annaleigh Ashford a nominant na cenu Emmy a dva Zlaté glóby Dennis Quaid, vychází ze skutečného příběhu Moore. Happy Face (Quaid) je uvězněný sériový vrah, ale zároveň Melissin (Ashford) kdysi milující otec. Po mnoha letech bez jediného kontaktu konečně nachází způsob, jak se násilím dostat zpátky do života své dcery. V závodě s časem musí Melissa zjistit, jestli se chystají popravit nevinného muže za zločin, který spáchal její otec. Během toho si uvědomuje míru dopadu, jaký její otec měl na rodiny obětí, a musí se tak sama vypořádat s tím, kým je.

Hysteria! 

Datum uvedení: 28. října

Když se během „satanské paniky” v 80. letech ztratí milovaný rozehrávač univerzitního týmu, dojde jedné neúspěšné středoškolské rockové kapele loserů, že by mohli využít náhlého zájmu místních o okultní jevy a vybudovat si pověst satanské metalové kapely. Pak ale dojde k bizarní sérii vražd, únosů a údajných „nadpřirozených jevů”, které spustí hon na čarodějnice, jenž vede rovnou k nim. 

IF
Datum uvedení: 28. listopadu

IF je hřejivý a zábavný příběh o dívce, která zjistí, že vidí imaginární kamarády všech lidí, kterým se říká IF. Vydá se na kouzelnou cestu s cílem propojit zapomenuté IF s jejich dětmi dřív, než zmizí. IF, dobrodružství, které musíte vidět, abyste mu uvěřili, se dokonale hodí pro celou rodinu. Scénáře a režie se ujal John Krasinski a v hlavní roli se představí Ryan Reynolds.

Kung Fu Panda 4 

Datum uvedení: 27. října 

Poprvé po téměř deseti letech se Po, nejnepravděpodobnější mistr kung-fu na světě, vrací v novém, již čtvrtém, pokračování fanoušky oblíbené animované série. Po třech smrtelných dobrodružstvích, při nichž porazil prvotřídní padouchy díky své bezkonkurenční odvaze a zabijáckým bojovým dovednostem, je Po, Dračí bojovník, povolán osudem, aby se stal novým duchovním vůdcem Údolí míru a vycvičil nového Dračího bojovníka. Když však na jeho Hůl moudrosti upře svůj zrak mocná čarodějka měnící podobu, náhle si uvědomí, že bude potřebovat pomoc. Po se spojí s pohotovou liškou Corsac a brzy zjistí, že hrdiny lze najít i na těch nejnečekanějších místech.

Lockerbie: A Search for Truth

Datum uvedení: v roce 2025

  1. prosince roku 1988 zahynulo ve městě Lockerbie při havárii letadla 259 pasažérů a posádka letu 103 Pan Am. Letadlo explodovalo 38 minut po startu právě nad klidným skotským městem Lockerbie, kde při samotném pádu letadla přišlo o život dalších 11 obyvatel. Bezprostředně po nehodě a smrti své dcery je do role mluvčího rodin obětí jmenován Dr. Jim Swire (Colin Firth), který má jejich jménem trvat na zajištění pravdy a spravedlnosti. Jim se vydává na nelítostnou cestu přes politické neshody a kontinenty, která neohrozí jen jeho stabilní rodinný život, ale také obrátí naruby jeho důvěru v soudní systém. Když se Jimovi začne pravda hroutit pod nohama, jeho pohled na svět se navždy změní. Lockerbie: A Search for Truth zkoumá nehodu samotnou a její následky, ale zároveň vypráví intimní příběh muže, manžela a otce, který kvůli památce své dcery riskuje všechno a ze své cesty za pravdou a spravedlností nehodlá uhnout. 

Monkey Man
Datum uvedení: prosinec

Producent Jordan Peele přichází s ohromujícím režisérským debutem na Oscara® nominovaného Dev Patela. Patel, inspirovaný legendou o Hanumanovi – ztělesnění síly a odvahy, hraje muže beze jména, poznamenaného krutým dětstvím, který přežívá jen díky nelegálním zápasům. Když ale najde způsob, jak se sebrat a proniknout mezi zkorumpovanou elitu svého města, rozjíždí výbušnou kampaň plnou odplaty, která má srovnat účty s těmi, kteří mu jako chlapci vše vzali. Hněv chudých a bezmocných dává v tomto bojem nabitém akčním příběhu vzniknout nečekanému hrdinovi.

Star Trek: Strange New Worlds (3. řada) 

Datum uvedení: bude upřesněno 

Strange New Worlds mapuje období, kdy kapitán Christopher Pike řídil loď U.S.S. Enterprise. Seriál sleduje příběh kapitána Pikea, vědeckého důstojníka Spocka a Jedničky o objevování nových světů po celé galaxii v době před nástupem kapitána Kirka na palubu lodi U.S.S. Enterprise.

Sweetpea 

Datum uvedení: V roce 2025

Tohle zbrusu nové drama je ďábelsky zvráceným příběhem, který je adaptací stejnojmenného románu C. J. Skuse z roku 2017. V seriálu se představí Ella Purnell (Yellowjackets) jako Rhiannon Lewis. Rhiannon působí tak nějak průměrně – lidé kolem ní na ulici procházejí bez povšimnutí. V práci na ni pravidelně zapomínají s povýšením, kluk, který se jí líbí, se nechce vázat, a její táta je opravdu, ale opravdu nemocný. Pak se všechno v jejím životě obrátí vzhůru nohama. Rhiannon se ocitne za hranou a ztratí kontrolu. Neviditelná holka je najednou pryč a místo ní je tu mladá žena schopná čehokoliv… Rhiannon objeví novou, opojnou sílu a její život se zcela promění. Dokáže však udržet své vražedné tajemství?

Teacup 

Datum uvedení: 16. listopadu

Teacup vypráví příběh nesourodé skupiny lidí na venkově v Georgii, kteří se musí spojit, aby se mohli postavit tajemné hrozbě a přežít. Inspirováno bestsellerem New York Times s názvem Stinger od Roberta McCammona. 

The Agency 

Datum uvedení: bude upřesněno

Zcela nový politický thriller vypráví o tajném agentovi CIA jménem Martian (Fassbender), který dostane rozkaz opustit svůj život v utajení a vrátit se na londýnskou stanici. Když se objeví jeho dávná láska, zažehne v něm opět romantické city. Jeho kariéra, pravá identita i celá mise odporují jeho srdci, když je oba ženou do smrtící spleti mezinárodních intrik a špionáže. Boska, šéfa londýnské stanice, který má za sebou po 8 letech jako tajný agent bohatou minulost, ztvární Richard Gere. 

The Fall Guy 

Datum uvedení: 30. listopadu

Ryan Gosling hraje ostříleného kaskadéra Colta Seaverse, který zrovna přežil nehodu, jež ho mohla stát kariéru. Když se ale dozví, že má jeho bývalá partnerka Jody (Emily Blunt) údajně režírovat film a vyžádat si konkrétně jeho, Colt se nechá přesvědčit a vrací se ke kaskadérství. S nadějí, že získá zpět lásku svého života, se Colt vrací na natáčení, aby zjistil, že hlavní hrdina nového filmu je nezvěstný a produkce je v ohrožení. Chycen do pasti čím dál divočejších konspirací musí vyřešit záhadu, zachránit Jodyin film a vydobýt si u ní poslední šanci. Co by se tak asi mohlo povést? David Leitch (režisér filmu Bullet Train a producent Johna Wicka) přináší v The Fall Guy, dobrodružství plném kaskadérských kousků, drsnou akci, zábavnou komedii i klasický milostný příběh.

The Madison

Datum uvedení: bude upřesněno

Další pokračování z čím dál většího světa Yellowstone. Seriál je upřímnou studií zármutku a lidského spojení, který sleduje rodinu z New Yorku v údolí řeky Madison v centrální části Montany – v hlavní roli s na Oscara® nominovanou Michelle Pfeiffer.

Yellowjackets (3. řada) 

Datum uvedení: bude upřesněno

Fotbalový tým velmi talentovaných středoškolaček přežije leteckou havárii hluboko v kanadské divočině. 

Yellowstone 150 

Datum uvedení: bude upřesněno

U příležitosti 150. výročí založení Yellowstonského národního parku se Kevin Costner snaží zjistit, jestli je pořád tak divoký a nedotčený, jaký byl v den svého zrození, a sleduje události, které vedly k jeho zachování.

1923 (2. řada) 

Datum uvedení: bude upřesněno

Druhá řada oceňovaného prequelu seriálu Yellowstone s Harrisonem Fordem a Helen Mirren. Duttonovi se na počátku 20. století musí vypořádat s novými výzvami, jako je vzestup expanze na západ, prohibice a velká hospodářská krize.