Huawei zahajuje novou éru digitální tvorby s MatePad Pro 12.2

Praha, 24. září 2024 – Společnost Huawei uvedla na trh 12,2palcový tablet MatePad Pro, který svými technologickými inovacemi posune digitální tvorbu na vyšší úroveň. Zařízení díky své nízké hmotnosti a dlouhé výdrži baterie umožní tvůrcům obsahu být produktivní a tvořit i na cestách.

Elegantní vzhled a vybavení

Nejnovější vlajkový tablet Huawei MatePad Pro 12.2 je navržen tak, aby poskytoval maximální uživatelský zážitek pro ještě lepší kreativitu a produktivitu. Tablet je vybavený inovativním 12.2palcovým Tandem OLED PaperMatte displejem s maximálním jasem 2000 nitů a poměrem kontrastu 2 000 000:1. Nezáleží na tom, jestli na tabletu pracujete za silného umělého světla, nebo zda sedíte venku na lavičce na slunci. Díky speciálním technologiím proti odleskům si uživatelé užijí pohodový zážitek ze sledování. Displej navíc disponuje certifikacemi SGS Low Visual Fatigue 2.0 a TUV Rheinland Reflection – Free a Full Care Display 3.0, které potvrzují jeho šetrnost k očím. 

Váha MatePadu Pro je pouhých 508 g a jeho tloušťka je 5,5 mm, což z něj dělá ideální zařízení pro každodenní přenášení v kabelkách a batozích. Tablet se pyšní elegantním designem Golden Silk, vytvořeným pomocí technologie Silk Weaving Craftmanship a skládáním několika optických vrstev, které společně vytváří jemný a designový vizuál. 

Tablet je navíc vybaven ultralehkou klávesnicí Huawei Glide Keyboard 2 v 1, která umožňuje nabíjení a ukládání stylusu v jednom kroku, podobně jako při otvírání klasického notebooku. Výhodou je, že je klávesnice vyrobena z materiálu příjemného na dotek a s funkcí proti ušpinění. 

GoPaint: nástroje pro digitální tvorbu

Aplikace GoPaint poskytuje nabídku špičkových nástrojů pro digitální tvorbu, včetně nových štětců Splatter a Fluid, které umělcům umožňují vytvářet realistické a interaktivní kresby. Štětec Splatter například reaguje na naklonění stylusu 12 mm nad obrazovkou a na následné poklepání, čímž umělec vytvoří realistický inkoustový stříkanec. MatePad Pro dělá proces digitální umělecké tvorby zábavnější. Kromě toho tablet nabízí textury, jako je kamenný povrch, zlaté a stříbrné hedvábí nebo rýžový papír. To dá umělcům pocit, že malují a tvoří na skutečné plátno. Navíc technologie FangTian Painting Engine 2.0 podporuje 8K ultra velké plátno a práci s více vrstvami, čímž poskytuje prostor pro kreativní tvoření jak pro zkušené umělce, tak pro začátečníky.

Nabíjení a výdrž baterie

Nový MatePad Pro podporuje 100W SuperCharge, díky kterému se jeho baterie s kapacitou 10 100 mAh dobije z nuly na 100 % za pouhých 55 minut. Funkce Smart Power Conserve zajišťuje až 380 dní pohotovostního režimu, což z něj dělá ideální inteligentní nástroj připravený pro práci a tvorbu kdykoli a kdekoli. Tento inovativní produkt od Huawei nejen že usnadňuje digitální tvorbu, ale také přináší uživatelům maximální možnosti využití potenciálu, ať už jde o studium, práci nebo umění. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.