Tougbook rozšiřuje své portfolio o elektronické prodejní systémy, kapesní počítače a mobilní tiskárny

Společnost Panasonic dodává elektronické prodejní systémy (EPOS – Electronic Point Of Sales) již takřka 30 let a do dnešního dne dodala přes milion pracovních stanic do oblasti gastronomie a pohostinství, maloobchodních prodejen a do řetězců rychlého stravování.

Kapesní počítače Panasonic představují například pro logistiku skladového hospodářství velmi efektivní nástroj, který umožňuje nižší skladové zásoby, jejich přesné řízení, předcházení chybám v distribuci a zkracování dodacích lhůt mezi doplněním a vydáním zásob.  Díky podpoře 1D a 2D čárových kódů lze mít přehled o produktech v reálném čase jak při jejich pohybu ve skladě, tak i při doručování zákazníkům.

Nová generace malých odolných mobilních tiskáren je založena na mnohaletých znalostech a zkušenostech společnosti Panasonic z oblasti logistiky. Plně odolná konstrukce je ideální pro využití v různě náročných firemních i průmyslových prostředích, jako jsou například tisky štítků a účtenek v maloobchodě, ve stravovacích službách či při prodeji vstupenek.

Hiroaki Sakamoto, ředitel nové divize počítačových řešení říká: “Toughbook tým se vždy zaměřoval na to, jak prostřednictvím plně odolných počítačových technologií pomáhat našim firemním zákazníkům získat přístup k datům a aplikacím i v těch nejnáročnějších prostředích. Naše začlenění do nové struktury a rozšíření nabídky o nové produkty, řízení projektů a integrační služby zajistí našim zákazníkům další významné výhody.”

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) sloučí do jedné organizace 12 různých produktových kategorií z oblasti B2B, návazný projektový management a související služby. Nová skupina s 500* zaměstnanci poskytne zákazníkům společné místo pro komunikaci, řízení projektů a integrační služby. Produktové portfolio bude nabízet technologie pro získávání, zpracování a komunikaci všech druhů dat, jako jsou hlas, text a obrazové informace.

Struktura nové organizace vychází z požadavků zákazníků a je schopna integrovat služby a produkty třetích stran do individuálních řešení. Panasonic tak je schopen řídit a koordinovat komplexní projekty s řadou jednotlivých dodavatelů jak na lokální, tak i mezinárodní úrovni spolupráce. Součástí řízení projektů zahrnuje i spolupráci s partnery společnosti Panasonic.

* přibližné číslo

** zdroj: Pacific Media Associates Q3/2011

*** zdroj: VDC, červen 2011

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic Systems Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. PSCEU si klade za cíl zlepšovat pracovní prostředí firemních profesionálů a zvyšovat efektivitu a výkonnost jejich organizací. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data.

Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, multifunkční tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Sídlo společnosti je v japonské Osace a v loňském fiskálním roce končícím 31. března 2011 vykázala společnost příjmy přes 79 miliard euro. Akcie společnosti Panasonic jsou kótovány na burzách v Tokiu, Osace, Nagoi a New Yorku (NYSE: PC). Pro více informací navštivte internetové stránky na adrese www.panasonic.cz.