Blanka Nováková dočasně jmenována ředitelkou sekce Operations ve společnosti Anect

Blanka Nováková, která doposud působila na pozici Senior Service Level Manager ve společnosti Anect, se dočasně stává ředitelkou sekce Operations. Jejím úkolem bude i nadále rozvíjet nové služby společnosti.

Ve funkci tak vystřídá Ladislava Herynka, který současně skončil i na pozici člena představenstva s platností k 31. 1. 2019. Ze společnosti ANECT Herynek odchází po 10 letech.

O společnosti Anect

Anect a.s. je předním dodavatelem integrovaných řešení a služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií s velkým důrazem na ICT bezpečnost. Kromě bezpečnosti se společnost dlouhodobě věnuje také infrastruktuře ICT, komunikaci a spolupráci, datovým centrům a provozu a řízení ICT. Napříč těmito oblastmi pak nabízí řízené služby, projektové řízení, manažerské poradenství, integraci produktů a služeb včetně prodeje a instalace vybraných technologií. Svá řešení realizuje zejména u zákazníků z oblasti finančních institucí, veřejného sektoru, výroby, médií a dalších služeb. Na trhu působí od roku 1993 a v současnosti zaměstnává více než 170 zaměstnanců v kancelářích v Praze, Brně, Plzni, Ostravě a Bratislavě.