SkyShowtime na exkluzivním eventu v Amsterdamu oznamuje oficiální data svého spuštění ve střední a východní Evropě

Panevropská streamovací služba oznamuje svou další evropskou expanzi

Služba odstartuje v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé Hoře, Srbsku a Slovinsku 14. prosince 2022

Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Albánie a Severní Makedonie budou následovat v únoru 2023

SkyShowtime — nová jedinečná streamovací služba v Evropě — dnes pořádala exkluzivní akci v Amsterdamu k příležitosti svého spuštění v Evropě, za přítomnosti mezinárodních celebrit a lídrů z oboru. 

CEO SkyShowtime Monty Sarhan během svého projevu prozradil, že služba bude spuštěna letos v prosinci v radě středoevropských států a začátkem příštího roku v zemích východní Evropy. Prémiová nabídka exkluzivní a ikonické zábavy SkyShowtime bude k dispozici v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé Hoře, Srbsku a Slovinsku od 14. prosince. V únoru 2023 se poté rozšíří do České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Rumunska, Albánie a Severní Makedonie.

SkyShowtime spojuje tu nejlepší zábavu od největších světových studií a vypravěčů a nabízí tisíce hodin kvalitní zábavy pro celou rodinu. Služba bude domovem širokého výběru celosvětově nejočekávanějších seriálů a filmů.

„SkyShowtime byla stvořena pro Evropu a my jsme nadšeni, že můžeme divákům ve střední a východní Evropě říci, že už je skoro čas na SkyShowtime. Těší nás, že jim můžeme přinést exkluzivní přístup k nejnovějším seriálům a filmům z našich ikonických a světově proslulých studií a také prémiovou řadu kvalitního lokálního zábavního obsahu. Po úspěšném spuštění v zemích severní Evropy a Portugalsku je pro nás expanze na tyto významné trhy a zpřístupnění SkyShowtime ještě většímu počtu lidí v celé Evropě důležitým milníkem,“ řekl CEO SkyShowtime Monty Sarhan.

Na akci k příležitosti spuštění služby v Evropě, kterou v Amsterdamu moderoval oceněný filmový novinář a televizní osobnost Alex Zane, byly mimo jiné odhaleny nové a exkluzivní programy, jež budou mít na SkyShowtime premiéru v nadcházejících měsících. 

SkyShowtime uvede premiéry filmových trháků, nové prémiové seriály, obsah pro děti a rodinu a kurátorský výběr titulů z filmotéky od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock – vše streamované na jedné platformě. SkyShowtime bude také disponovat lokálním originálním obsahem, dokumenty a speciály.

Akce se zúčastnily hvězdy z celé řady premiér seriálů SkyShowtime, včetně Ethana Pecka a Rebeccy Romijn ze Star Trek: Strange New Worlds, Demiána Bichira z Let The Right One In a Clary Rugaard z The Rising.

Dalšími přítomnými top talenty byli Bokeem Woodbine a Yerin Ha z Halo, Jake Lacy a Colin Hanks z A Friend of the Family a Jeff Wilbusch a Juliana Canfield z The Calling’s.

SkyShowtime byla poprvé spuštěna v Dánsku, Finsku, Norsku a Švédsku 20. září tohoto roku a poté se 25. října rozšířila do Nizozemska a Portugalska. Po svém nadcházejícím spuštění v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé Hoře, Srbsku a Slovinsku v prosinci bude SkyShowtime pokračovat ve svém launchi ve Španělsku, Andoře a střední a východní Evropě v 1. čtvrtletí 2023.

Další podrobnosti o programech a cenách pro střední a východní Evropu budou oznámeny před spuštěním SkyShowtime 14. prosince.

KONEC

Více informací naleznete na: 

Website: www.skyshowtime.com    

Newsroom: corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime   

O SkyShowtime 

SkyShowtime je nová streamovací služba nyní dostupná v Dánsku, Finsku, Norsku, Švédsku, Nizozemsku a Portugalsku. Služba bude v následujících měsících a během prvního čtvrtletí 2023 pokračovat ve spuštění ve Španělsku, Andoře a střední a východní Evropě (CEE). 

SkyShowtime přináší tu nejlepší zábavu, filmy a originální seriály od ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock.

SkyShowtime bude k dispozici na více než 20 evropských trzích zahrnujících 90 milionů domácností. Služba tak bude nabízena v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Nizozemsku, Severní Makedonii, Norsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španělsku a Švédsku.