Společnost Sharp/NEC uvede na trh nové velkoformátové displeje řady M pro zasedací místnosti a instalace v maloobchodech

Mnichov – Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe oznamuje uvedení nových modelů řady M, NEC MultiSync® M751 a NEC MultiSync® M861, které přinášejí dva mimořádně velké formáty. Díky technologii NEC Open Modular Intelligence uživatelé vždy najdou ten správný produkt NEC, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám použití.

Dva nové modely displejů NEC řady M s úhlopříčkou 75 a 86 palců se díky své rozsáhlé sadě funkcí dokonale hodí pro nasazení v zasedacích místnostech nebo v maloobchodních prodejnách. Zobrazování obsahu signage nebo prezentací v zasedacích místnostech nebude rušeno odrazy od oken nebo jiných zdrojů světla a pokročilé nastavení všech relevantních vizuálních parametrů umožňuje plnou kontrolu jasu, barev, gama a rovnoměrnosti prostřednictvím technologie SpectraView Engine pro přesný, přirozený obraz i vyšší zobrazovací výkon.

Uživatelé mohou displeje řady M vzdáleně a bezpečně ovládat pomocí softwarového nástroje NEC NaViSet Administrator 2. Zároveň mohou řídit požadavky na údržbu a šetřit čas a zdroje, což umožňuje kritický provoz zařízení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Více standardních digitálních a analogových signálových vstupů umožňuje flexibilní integraci velkoformátových displejů do AV infrastruktury.

“Nejdůležitější je, že displeje M751 a M861 jsou vybaveny technologií NEC Open Modular Intelligence” řekl Martin Lienau, produktový manažer pro velkoformátové displeje ve společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. “To znamená, že uživatelé mohou vždy najít ten správný produkt NEC, který ideálně vyhovuje jejich scénáři použití. Mohou například využít interní přehrávač NEC MediaPlayer a modulární SoC, poháněný RPi4, pro přehrávání video obsahu. Díky slotu Intel Smart Display Module Small and Large (SDM-S/L) mohou displeje rozšířit na výkonné řešení, které podporuje mnoho náročných aplikací běžících na operačních systémech Windows nebo Linux. Se dvěma novými displeji řady M získají zákazníci plnou flexibilitu a rozsáhlou sadu funkcí pro reklamní, informační a zábavní aplikace a aplikace v zasedacích místnostech za atraktivní cenu.”

Nové velkoformátové displeje řady NEC MultiSync® M budou již k vidění na stánku Sharp/NEC na veletrhu ISE 2023 (stánek E600, hala 3) od 31. ledna do 3. února – Fira Barcelona ve Španělsku.

Technické parametry produktů M751 a M861:

Technologie paneluADS a IPS s přímým LED podsvícením
Velikost obrazovky [palce/cm]75/189,3 a 86/271,4
Rozlišení3 840 x 2 160 4K UHD
Jas [cd/m²]500
Provozní hodiny24/7
Úroveň „haze level“Pro
Poměr stran16:9
Kontrastní poměr (typ.)≥ 8000:1
Pozorovací úhly [°]178 horizontal / 178 vertical
Hloubka barev [bn]1.073 (10bit)
Doba odezvy (typ.) [ms]8
Podporování orientaceNa výšku; Na šířku

Konektivita:

Digitální video vstup2 x DisplayPort (HDCP); 2 x HDMI (HDCP)
Digitální audio vstup1 x Port pro obrazovku; 2 x HDMI
Ovládání vstupukabel na dálkové ovládání (zdířka 3,5 mm); LAN 100Mbit; RS232
Input Data1 x USB 2.0 (Downstream); 1 x USB 2.0 (Powered 5V/2A, Firmware Updates);
1 x USB 2.0 Type-B (Downstream)
Digitální video výstup1 x DisplayPort (loop through: DisplayPort, SDM slot-in PC);
1 x HDMI (loop through: HDMI, SDM slot-in PC)
Analogový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Ovládání výstupu1 x LAN 100Mbit
Input DetectCustom; First; Last
PiP/PbPDual-Split; Quad-Split; scalable picture size

Výhody:

  • Neomezená čitelnost – žádné odrazy z oken nebo jiných zdrojů světla znamenají, že viditelnost obsahu reklamy nebo prezentace v zasedačce nebude nic rušit.
  • Vylepšené zpracování obrázků – SpectraView Engine umožní plnou kontrolu a rozšířené možnosti nastavení všech důležitých vizuálních parametrů – jasu, barvy, gamy nebo uniformity.
  • Připravený na provoz v kritických podmínkách 24 hodin denně 7 dnů v týdnu – pečlivý výběr průmyslových součástek a design zaměřený na náročné podmínky používání doprovázejí působivý a nepřetržitý zážitek ze sledování.
  • Propojitelnost připravená na budoucnost – několik průmyslově standardních digitálních a analogových signálních vstupů pro flexibilní integraci do A/V infrastruktur.
  • Bezpečná dálková správa – ovládejte svá zařízení na dálku a bezpečně pomocí NEC NaviSet Administrator 2, proaktivně spravujte požadavky údržby, šetřete čas a zdroje.

Odkaz na produktový list produktu M751.

Odkaz na produktový list produktu M861.

Podrobné technické informace o produktu M751 naleznete ZDE. 

Podrobné technické informace o produktu M861 naleznete ZDE. 

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AV MediaeDsystem CZ i SK, Exac, Image CZSWSImpromat CZ i SK, Nowatron Elektronik a Techdata.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.
Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.