Eurowag se poprvé zúčastní světového veletrhu transport logistic. Představí se společně se Sygic a JITpay, s níž loni uzavřel strategické partnerství

Na veletrhu transport logistic v Mnichově představí Eurowag, Sygic a JITpay své komplexní služby pro dopravce na stánku o velikosti 200 m2

Praha 26. dubna 2023 – Společnost Eurowag, přední poskytovatel integrovaných řešení v oblasti silniční dopravy v Evropě, se poprvé zúčastní světového veletrhu zaměřeného na logistiku, mobilitu, IT a management dodavatelského řetězce. Akce s názvem transport logistic se koná v Mnichově od 9. do 12. května.

Eurowag bude na veletrhu sdílet stánek se společnostmi Sygic a JITpay, s níž uzavřel strategické partnerství na podzim loňského roku. JITpay je německý poskytovatel platebních služeb, který se specializuje na oblast logistiky. Eurowag a JITpay v Mnichově představí komplexní balíček služeb pro dopravce a logistické firmy – kromě platebních služeb například i palivové karty a řešení pro evropské mýtné platby a telematiku EVA.

Pro Eurowag je Německo novým klíčovým trhem. Firma zde otevřela pobočku v Kolíně nad Rýnem, postavila silný obchodní tým a hodlá na německém trhu brzy spustit digitální podporu.

„Veletrh transport logistic je skutečně jediná akce svého druhu – je to jedna z nejdůležitějších událostí v oblasti mobility v Evropě. Z letošní účasti společně s naším partnerem JITpay proto máme velkou radost. Bude to skvělá příležitost představit naše řešení a popovídat si s návštěvníky veletrhu o možnostech, které přináší. Německo je pro nás velmi důležitý trh. Je to koneckonců největší trh nákladní dopravy v Evropě, navíc vysoce konkurenční,“ říká Zuzana O’Brien, Marketing Communication Manager společnosti Eurowag.

Veletrhu transport logistic se zúčastní také Sygic, dceřiná společnost Eurowagu, jež se zabývá vývojem navigačních systémů pro mobilní zařízení.

Stánek Eurowag, Sygic a JITpay na veletrhu transport logistic najdete v hale A5, číslo 306. Veletrh se koná v Mnichově (Trade Fair Center Messe) od 9. do 12. května 2023.

O společnosti EUROWAG:

Společnost Eurowag už více než 25 let poskytuje integrované služby mobility a plateb pro mezinárodní dopravní firmy. Ve svém oboru patří k nejrychleji rostoucím společnostem v Evropě. Jejím posláním je zajistit, aby byl provoz milionů nákladních vozidel křižujících Evropu čistší, férový a efektivní. Za tímto účelem nabízí Eurowag svým zákazníkům produkty a služby založené na moderních digitálních technologiích, od plateb za klasické a alternativní palivo, dobíjení elektrických vozidel a platbu mýta přes vracení daní, telematiku a navigace až po paletu finančních služeb či poradenství v oblasti čisté mobility.

Eurowag podporuje inovace i v oblasti filantropie. V rámci projektu Philanthropy and You, jehož se pravidelně účastní ¾ zaměstnanců společnosti, dostává každý ze zaměstnanců Eurowagu individuální rozpočet na dobročinnost a také naprostou důvěru v tom, jak s penězi naloží. Projekt už inspiroval několik dalších velkých IT korporací k podobné aktivitě. Pro více informací navštivte https://www.eurowag.com/cz.