Vítěz, původní seriál SkyShowtime, bude mít premiéru 4. září na platformě

Vítěz je slovenský komediální seriál, natočený v režii Jana Hřebejka. Scénář napsala Zuzana Dzurindová

ezi hlavní postavy kromě Adyho Hajdu patří držitelka Českého Lva Ivana Chýlková nebo Natalia Germani, nominovaná na Českého Lva 

Hlavní vizuál ke stažení ZDE
Doprovodné materiály ke stažení ZDE

SkyShowtime dnes oznámila, že její první původní slovenský seriál, natočený ve spolupráci s českými tvůrci a herci, Vítěz (The Winner), bude mít premiéru na platformě již 4. září. Hlavní vizuál a fotografie k této očekávané minisérii, která se skládá ze šesti epizod, byly taktéž zveřejněny při uvedení datumu premiéry.

Vítěz, poutavá rodinná komedie, sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malé evropské země. Po desetiletí se snaží vrátit ke své rodině, kterou po celou dobu své politické kariéry zanedbával. Rovněž se pokouší začlenit do každodenního života obyčejných lidí a znovu si získat náklonnost svých tří dcer (Natalia Germani, Petra Dubayová, Rebeka Rigová) a manželky (Ivana Chýlková). Jeho cesta je však plná nečekaných a úplně nových každodenních výzev, které někdy překonávají i ty, s nimiž se potýkal v čase svého působení v parlamentu. Seriál s dokonalou kombinací humoru a dramatu zkoumá dobrodružní cestu Viktora, jeho dcer, manželky a nejbližších.

„Necelý rok od našeho spuštění jsme přinesli nové a poutavé původní seriály SkyShowtime na všechny naše trhy. Jsme nadšeni z premiéry nejnovějšího originálního seriálu SkyShowtime Vítěz, který bude k dispozici od 4. září. Diváci si tento současný a zábavný příběh o střetu reálného světa i rodinné politiky zamilují,” řekl generální ředitel SkyShowtime Monty Sarhan.

Režisérem minisérie Vítěz (The Winner) je renomovaný Jan Hřebejk (Pelíšky), scénář napsali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy a hlavním kameramanem je Martin Šácha. Hlavní postavu hraje Ady Hajdu a v dalších rolích se představí Ivana Chýlková, Natalia Germani, Rea Frlajsová, Milan Ondrík, Petra Dubayová, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Noël Czuczor, Vladislav Plevčík, Sarah Arató, and Štefan Martinovič.

Vítěz měl pozoruhodné téma – předčasný odchod dlouholetého premiéra do důchodu. Autoři přišli s řadou tragikomických, dojemných situací. Výsledkem je zvláštní směs rodinné komedie a politické satiry, kterou byla radost natáčet,” uvedl režisér seriálu Jan Hřebejk.

Hlavním producentem seriálu je Jan Bílek, výkonným producentem Aleš Týbl. Dalšími producenty, kteří se na seriálu podíleli, jsou Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Vítěz se natáčel převážně v Bratislavě na Slovensku.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime (bez reklam) je 179 Kč. Služba nabízí sedmidenní zkušební dobu – s možností zrušení kdykoli.

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je další velká evropská streamovací služba, společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.