Společnost MS-INVEST a.s. zahájila výstavbu rodinných domů v Satalicích

Praha, 23. listopadu 2023 – Developerská společnost MS-INVEST a.s. zahájila výstavbu projektu Rodinné domy Satalice. V rámci tohoto developerského projektu vznikne celkem 61 řadových rodinných domů s dispozicemi 4+kk a 5+kk a terasou. Pozemky s výměrou až 363 m² nabídnou dostatek prostoru pro celou rodinu. Dokončení projektu je naplánováno na zimu roku 2025.

Společnost MS-INVEST zahájila výstavbu nového projektu na Praze 9 v městské čtvrti Satalice. V rámci výstavby vznikne 61 řadových rodinných domů provedených ve čtyřech variantách. Jednotlivé domy budou dostupné v dispozicích 4+kk a 5+kk. Užitná plocha domů se bude pohybovat mezi 126 m² až 160 m². K dispozici bude také terasa. Pozemky s výměrou až 363 m² mají za cíl nabídnout dostatek prostoru pro celou rodinu.

Developerský projekt Rodinné domy Satalice se nachází v blízkosti ulice Trabantská. Tato lokalita je vhodná zejména pro milovníky klidu a přírody, kteří však zároveň chtějí zůstat v širší části města. Městská čtvrť Satalice si dosud stále ponechává svůj jedinečný vesnický ráz a nabízí svým obyvatelům klidné prostředí v dostupné vzdálenosti od centra hlavního města. Kromě dobré dopravní dostupnosti disponuje lokalita také veškerou občanskou dostupností s širokou možností volnočasových aktivit.

 “Naši klienti čím dál častěji hledají klidné bydlení v blízkosti hlavního města. Náš nově zahájený projekt Rodinné domy Satalice jsou ideální volbou pro ty, kteří to chtějí mít pár minut do centra města a zároveň si však zachovat, co do lokality, vesnického ducha. “ Jaroslav Smrčka, obchodní ředitel MS-INVEST. Výstavba projektu Rodinné domy Satalice byla zahájena na podzim 2023 a její dokončení je plánováno na zimu roku 2025.

O MS-INVEST:

MS-INVEST a.s. byla založena v roce 1998. V současné době se řadí mezi lídry na českém developerském trhu. Zaměřuje se na development rezidenčních objektů, jako jsou bytové domy, řadové i samostatně stojící rodinné domy a soubory obytných objektů s veškerou občanskou a technickou vybaveností. Dále development komerčních ploch a kanceláří, příprava projektů pro komerční development, zejména akvizice a scelování pozemků, obstarání potřebných povolení, příprava infrastruktury, prodej projektů připravených k výstavbě.   

Za dobu existence společnosti bylo zrealizováno více než 5.000 bytů a rodinných domů, přes 40.000 m² obchodních ploch a kanceláří. Strategií společnosti je realizace projektů v rozvojových lokalitách s výbornou dostupností. Cílem je pak zaujmout trvalou pozici klíčového hráče mezi developery v Praze a Brně na poli středně velkých projektů.

Sesterskými společnostmi MS-INVEST jsou mimo jiné také vlastní investiční entity jako MSI Capital a 3M FUND MSI SICAV, prostřednictvím kterých investuje do nemovitostí a nemovitostních projektů a umožňuje investovat i svým investorům.Více na: www.ms-invest.cz, www.3mfund.cz a www.msicapital.cz.