TD SYNNEX posiluje cirkulární nabídku pro Evropu. Repasované produkty Cisco Refresh bude držet přímo ve svých skladech

Praha, 9. dubna 2024 – Společnost TD SYNNEX vychází vstříc stále rostoucí poptávce po udržitelných řešeních v oblasti IT. Nově bude držet repasovaná zařízení s certifikací Cisco Refresh přímo ve svých evropských skladech. Včetně českého skladu v Boru u Tachova, který je největším logistickým centrem TD SYNNEX v Evropě. Cirkulární produkty tak budou připraveny k okamžité expedici, což výrazně pomůže partnerům zrychlit dodací lhůty a mít perfektní přehled o dostupnosti repasovaných produktů.

Nejnovější rozhodnutí TD SYNNEX představuje odpověď na stále rostoucí poptávku po ekologicky udržitelných řešeních při zadávání zakázek v oblasti IT. V průzkumu TD SYNNEX Directions of Technology Report 69 % obchodních partnerů uvedlo, že ESG aspekty ovlivňují nákupy IT. Více než polovina (51 %) partnerů již nabízí různé recyklační programy nebo programy zpětného odběru a třetina partnerů plánuje investovat do řízení životního cyklu produktů. Partneři v průzkumu TD SYNNEX také potvrdili, že poptávku po repasovaných produktech zvyšují i požadavky ve veřejných zakázkách, aby určité procento IT produktů bylo pořízeno v rámci oběhového hospodářství.

„Partnerům TD SYNNEX přináší uzavřená dohoda dva velké benefity. Aktuální online přehled o skladové dostupnosti produktů Cisco Refresh a cenové zvýhodnění,“ vysvětlil Pavel Zaal, ředitel divize Cisco v TD SYNNEX Czech. 

„Skladové zásoby Cisco Refresh přímo v regálech TD SYNNEX znamenají, že můžeme partnery obsloužit rychle a transparentně. Přestože jde o použité produkty, jsou díky přísnému certifikačnímu procesu a standardům společnosti Cisco jako nové,“ uvedl viceprezident TD SYNNEX pro bezpečnost a sítě Sam Paris. 

Repasované produkty Cisco Refresh jsou k dispozici v široké škále včetně zařízení pro spolupráci, routerů, switchů nebo bezpečnostních řešení. Certifikovaná repasovaná zařízení jsou již použité produkty, kde však byl aktualizován software i hardware a byly důkladně otestovány, aby splňovaly přísné specifikace Cisco. Splňují tak totožné standardy kvality jako nové výrobky.

Partneři, kteří chtějí dál rozvíjet udržitelnou nabídku z portfolia Cisco, mohou navíc prostřednictvím TD SYNNEX získat akreditaci Cisco Environmental Sustainability Specialisation. Díky ní pak mají přístup k dalším udržitelným IT programům Cisco, jako jsou Takeback a Green Pay.

O společnosti TD SYNNEX

TD SYNNEX (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. Společnost se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii zaměstnává přibližně 23 500 pracovníků, kteří se věnují spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, IoT, mobility a modelu „everything as a service“. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com, nebo nás sledujte na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.