Soňa Kotrbová posiluje PwC Legal. Povede business development v regionu CEE

Advokátní kancelář PwC Legal posílila Soňa Kotrbová. Nastupuje na pozici Regional Business Development Leader a bude mít za úkol spoluvytvářet a naplňovat klientskou a brandovou strategii a komunikaci s klíčovými klienty. 

“Těším se na to, že práce v PwC Legal se bude lišit od tradičních advokátních kanceláří. Využívání moderních technologií v čele s nástrojem umělé inteligence Harvey AI nám umožňuje nejen pomáhat našim klientům se snadno a efektivně pohybovat ve složitém právním prostředí, ale je i dobrým předpokladem pro poradenství při transformaci jejich legal oddělení, což je nyní na trhu velké téma, říká Soňa Kotrbová.

Absolventka VŠE Soňa Kotrbová má bezmála dvacet let zkušeností v marketingu, public relations a business developmentu. Začínala v komunikační agentuře Bison & Rose, následně působila na pozicích marketingové nebo business development ředitelky v nadnárodních advokátních kancelářích White & Case,  Squire Patton Boggs a Dentons. 

Nyní bude Soňa z pozice Regional Business Development Leadera ve struktuře Central and Eastern Europe (CEE) PwC Legal zodpovídat nejen za český trh, ale i za dalších 26 teritorií střední a východní Evropy.  

Soňa Kotrbová sebou do PwC Legal přináší 20 let zkušeností v marketingu a bezmála 15 let v prostředí legal business developmentu. Jak v této specifické oblasti, tak i v práci na úrovni regionu má bohatou praxi, která nás bude určitě inspirací, říká Hugh Owen,  Head of PwC Legal Business Solutions pro region CEE .

O PwC Legal

PwC Legal je mezinárodní advokátní kancelář, která se nezabývá pouze právním poradenstvím, ale má přesah ke skutečnému byznysu. Naším cílem je poskytovat nejlepší možná řešení na klíč přinášející našim klientům maximální přidanou hodnotu v jejich podnikání. Pracujeme jak pro globální klienty, tak pro klienty s místním zastoupením. Využíváme zkušeností a kapacit rozsáhlé mezinárodní sítě PwC Legal / PwC a zároveň se soustředíme na evropské i české společnosti a právní úpravu. Pro bližší podrobnosti můžete navštívit web PwC Legal.