Společnost vivo dnes spouští velkou soutěž vivo PASS o zájezdy na zápas české reprezentace na UEFA EURO 2024

Společnost vivo dnes oficiálně spouští dříve avizovanou soutěž vivo PASS o zájezdy na první zápas české fotbalové reprezentace s Portugalskem během letošního evropského šampionátu UEFA EURO 2024 v německém Lipsku.

Mechanismus soutěže je následující. Zákazníci, kteří si zakoupí nový smartphone vivo V40 SE (v libovolné barvě) u jednoho z vybraných obchodních partnerů (Alza, Electro World, Datart, Planeo, Space, O2, Mobil Pohotovost, Expert) mohou ode dneška 19. dubna do 24. května zaregistrovat svou účtenku na této landing page. Automaticky se tím zařadí do slosování o výhru. Tu tvoří zájezd na zmíněný zápas Česka a Portugalska 18. června v Lipsku. Vítěz získá dvě vstupenky na zápas, autobusovou dopravu z a do Prahy a ubytování na místě. Z jedné výhry tedy budou mít radost hned dvě osoby. Celkem je výher k dispozici 10 (tedy 10x zájezd pro dva).

Vyhlášení vítězů bude probíhat každý pátek na sociálních sítích. Více informací se soutěžící vždy dozví na instagramových účtech ambasadorů akce Petra Švancary @petr.svancara, Honzy Webera @honzaweber a samozřejmě na oficiálním účtu @vivo_czech.