Starbucks x You aneb Nová letní menu a vy v hlavní roli

Projevit svou individualitu se Starbucks je snadnější než kdykoli předtím. Nové letní menu nabízí možnost vytvořit si nápoj přesně podle vašich chuťových preferencí. Baristé Starbucks pilně pracovali na vytvoření nového letního menu, kde hlavní roli hraje zákazník. Oblíbená značka nyní představuje největší letní spolupráci – Starbucks x You.

Seznamte se s Crème Brulée Cream Cold Foam, novinkou v nabídce Starbucks. Lahodným krémovým nápojem s ledovou pěnou, který je inspirovaný oblíbeným francouzským dezertem. Ruku v ruce s kampani Starbucks x You si I tuto dobrotu můžete přidat k jakémukoliv ledovému nápoji z nabídky – Cold Brew nebo míchané nápoje Frappuccino®. Nebo chcete vyzkoušet jednu z nových variací? Crème Brulée x Brown Sugar Frappuccino® a Crème Brulée x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso.

Frappuccino® Crème Brulée x Brown Sugar kombinuje klasickou kávu Frappuccino® se sladkým sirupem z hnědého cukru a bohatou studenou pěnou s příchutí Crème Brulée. Pokud dáváte přednost nápoji z espressa, určitě vyzkoušejte Crème Brulée x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso. Jemná chuť Starbucks Blonde® Espresso Roast namixovaná společně s hnědým cukrovým sirupem a ledem a zakončené bohatou studenou pěnou ochucenou Crème Brulée příchutí. To je chuť, které se prostě nedá odolat!

Není na co čekat, vyrazte do Starbucks a namíchejte si nápoj podle vašeho gusta.