Výstava 17.5. GRAM DBG

Výstava: Obsessed with colors

Autor: Katarína Gregorec

Kurátor: Kristína Kadáková

Termín výstavy: 17.5. – 19.6. 2024

Vernisáž: 17.5. 2024 v 18:00

Místo: Záhřebská 23, Vinohrady, Praha

GRAM, v rámci galérie Dudes and Barbies na adrese Záhřebská 23, má tu čest oznámit vernisáž výstavy “Obsessed with colors” od umělkyně Kataríny Gregorec. Vernisáž se uskuteční dne 17. května 2024 a výstava bude trvat do 19. června 2024.

Katarína Gregorec, talentovaná textilní umělkyně původem ze Slovenska, zve diváky do svého fascinujícího světa plného barev, hravosti a odvahy. Její vystavené gobelíny přinášejí nejen vizuální požitek, ale také nás zavedou do neuvěřitelného prostoru, kde se barvy stávají protagonisty a zároveň vypravěči příběhu.

Katarína se věnuje tvorbě od mládí a její vášeň pro výtvarné umění a módu ji vedla k studiu na renomovaných uměleckých školách. Inspirací pro ni je samotný život s jeho různorodostí, překvapeními a emocemi. Skrze textilní techniky jako pletení, šití a dekorování, Katarína vyjadřuje svoji jedinečnou vizi světa a přenáší do svých děl radost a pozitivní energii.

Výstava “Obsessed with colors” představuje nejen umělecké dílo, ale i filozofii autorky, která věří v sílu barev a odvahu následovat své sny. Každé dílo na výstavě je svým způsobem unikátní, plné autorských vzorů a barev, které osvěží smysly a probudí kreativitu diváků.

Tato výstava je zvýrazněním jedinečného uměleckého talentu Kataríny Gregorec a příležitostí pro pražskou veřejnost vstoupit do jejího fascinujícího světa. Vernisáž 17. května slibuje nejen umělecký zážitek, ale také příležitost setkat se s autorkou a poznat více o inspiraci a procesu za jejími díly.