Hned dvě novinky od české značky nápojů CANS

Praha, 13. května 2024 – Rychle se rozrůstající česká firma CANS představuje hned dva nové produkty najednou. První novinkou je příchuť jablko a bezinka, a druhou je čistá, jemně perlivá voda. Obě naplňují dlouhodobý cíl CANS, kterým je snížení globální spotřeby cukru kvalitní alternativou k sladkým nápojům. Základní řadu v plně recyklovaných i recyklovatelných plechovkách tak nyní uzavírají dva nováčci. 

 Rozhodli jsme se vydat hned dvě novinky naráz. Jablko a bezinku si naši ambasadoři, fanoušci a přátelé vybrali z několika příchutí jako vítěze na našem prvním eventu. A kvalitní alpská voda, která si zaslouží místo plastu vlastní plechovku, kompletuje startovací portfolio CANS,“ vysvětluje Dominic Rice, spoluzakladatel a CEO CANS.

Všechny plechovky CANS jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opět recyklovatelného hliníku, takže stejně jako nápoje nezatíží tělo velkým množstvím cukru nebo sladidly zevnitř, neznečišťují obaly přírodu venku. Stylovost, lehkost a svěžest se propisuje i do samotného designu, který mezi běžnými produkty na trhu vyniká právě svou čistotou. Jablkovo-bezinkovou příchuť naleznete v zelené plechovce a jemně perlivou vodu z Alp pak v plechovce sametově bílé se zlatým logem symbolizujícím bublinky. 

 

Obě novinky jsou stejně jako ostatní produkty dostupné na cans.com a najdete je i v rozrůstající se síti prodejen po celé České republice (kde koupit CANS).

 „Věříme, že lidem budou nové CANS chutnat stejně, jako nám, protože tohle je teprve začátek,“ dodává s úsměvem Dominic Rice.

RETHINK. DRINK.

www.cans.com