Gebrüder Weiss se opět umístil mezi TOP 100 obdivovanými firmami Česka

Praha, 15. 5. 2024 – Logistická společnost Gebrüder Weiss se i letos umístila v prestižním žebříčku 100 Obdivovaných firem ČR v odvětví Doprava. Výsledky 25. ročníku žebříčku 100 OBDIVOVANÝCH FIREM ČESKÉ REPUBLIKY vyhlásilo CZECH TOP 100 dne 17. dubna v pražském Obecním domě. 

Posláním soutěže je hledat a podporovat inspirativní příběhy úspěšných podnikatelů, tradičních rodinných firem i začínajících nadšenců. V rámci hodnocení se proto odborníci zaměřují na inovace, kvalitu managementu, společenskou odpovědnost i vztah k životnímu prostředí. Posuzují také kvalitu produktu, finanční spolehlivost ale i další kritéria bez souvislostí s číselně měřitelnými kritérii, jakými jsou například tržby, zisk, počet zaměstnanců atd.

Mezi základní hodnoty Gebrüder Weiss patří udržitelnost, což určuje její hlavní kroky směřující k dosažení uhlíkové neutrality vlastních poboček do roku 2030. Klíčové jsou pro společnost také dobré vztahy se zaměstnanci, díky jejichž profesionalitě a skvělému nasazení může neustále zlepšovat servis pro zákazníky.

„Vážíme si toho, že jsme opět obstáli v náročném měřítku hodnocení a obhájili úspěch z loňského roku. Každé ocenění vnímáme jako odměnu za naše vynaložené úsilí ale i jako motivaci do další práce,“ uvádí Jan Kodada, obchodní a marketingový ředitel Gebrüder Weiss ČR s tím, že i nadále bude naše společnost pokračovat v testování a zavádění nových technologií s cílem zlepšit kvalitu služeb i zmírnit dopad vlastní činnosti na životní prostředí. 

Výsledky žebříčku 100 OBDIVOVANÝCH FIREM ČESKÉ REPUBLIKY byly vyhlášeny v pražském Obecním domě.

Zdroj: Gebrüder Weiss

Zástupci společnosti Gebrüder Weiss – Jan Kodada, obchodní a marketingový ředitel GW ČR, a Šárka Hálová, marketingová manažerka.

Zdroj: Gebrüder Weiss

Společnost Gebrüder Weiss se i letos umístila mezi TOP 100 obdivovanými firmami Česka.

Zdroj: Gebrüder Weiss

O společnosti:

Společnost Gebrüder Weiss Holding AG se sídlem v rakouském Lauterachu je globálním poskytovatelem komplexních logistických služeb s přibližně 8 600 zaměstnanci a 180 vlastními pobočkami. Naposledy společnost dosáhla ročního obratu 2,46 miliardy eur (2023). Její portfolio zahrnuje dopravní a logistická řešení, digitální služby a řízení dodavatelského řetězce. Kombinace digitálních a fyzických odborných znalostí umožňuje společnosti rychle a pružně reagovat na potřeby zákazníků. Rodinná společnost, jejíž historie v dopravním odvětví sahá více než 500 let do minulosti, je dnes díky široké škále ekologických, ekonomických a sociálních opatření považována za průkopníka i v oblasti udržitelného hospodaření. 

V České republice působí společnost Gebrüder Weiss spol. s r.o. od roku 1992, v současnosti zaměstnává 390 zaměstnanců v 10 pobočkách. Poskytuje tuzemské a mezinárodní pozemní přepravy, leteckou a námořní přepravu, skladovou logistiku a komplexní logistická řešení šitá na míru.